Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıymalı Patates Tava

Kıymalı Patates Tava

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Kıymalı Patates Tava Tanımı İçin Malzemeler

• 3-4 adet patates
  • 300 gram kıyma
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 adet domates rendesi(ben konserve kullandım)
  • 1 silme çay kaşığı tuz,karabiber,pul biber
  • Üzerine kaşar peyniri(olmasada olur)

Kıymalı Patates Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tavaya 4 yemek kaşığı kadar sıvı yağ koyup soğanları ve biberleri kavuruyoruz.
  2. Sebzeler hafif yumuşayınca kıymayı ek edip kavurmaya devam ediyoruz.
  3. Diğer taraftan patatesleri küp küp doğrayıp kızartıyoruz. Akabinde kavrulan kıymaya salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar kavuruyoruz.
  4. Daha sonra domates rendesini ve baharatları ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.
  5. Son olarak kızaran patatesleri ekleyip karıştırdıktan sonra isteğe bağlı kaşar peyniri rendesi serpip servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Kıymalı Patates Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kıymalı Patates Tava Tanımı İçin Malzemeler 200 gr kadar kıyma4-5 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet soğan1 adet kapya biber1 adet çarliston yahut sivri biber2 adet domates2 adet patatesYarım tatlı kaşığı biber salçasıTuzKarabiberPul biberKaşar peyniri rendesi Kıymalı Patates Tava Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Kıymalı Patates Rulo Tanımı İçin Gereçler 3 adet büyük uzunluk patates1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri2 adet yumurta1 çay kaşığı tuzKarabiberBir tutam maydanoz(ben koymadım) Kıymalı harcı için; 350 gram kıyma1 adet soğan2 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet yeşil biber2 adet kırmızı biber1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Fırında Kıymalı Bezelyeli Patates Püresi Kusursuz Lezzet Tanımı İçin Malzemeler 4-5 adet patates1 çay bardağı süt1 yemek kaşığı tereyağıTuzKarabiber Kıymalı harcı için; 250 gr kıyma4-5 yemek kaşığı sıvı yağ1 adet soğan2 diş sarımsak2 adet yeşil biber1 adet kırmızı biber1 adet domates1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Kıymalı Patates Sandalı Tanımı İçin Malzemeler 4 adet büyüm uzunluk patates300 gram kıyma2 orta uzunluk soğanDomates salçasıSıcak suTuzKarabiber Kıymalı Patates Sandalı Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Patateslerimizi soyup enlemesine ikiye bölüyoruz. Bir tatlı kaşığı yardımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kıymalı Patates Yemeği Tanımı İçin Gereçler 1 adet soğan2 adet domates (ben 2cay bardağı domates konservesi ekledim )2 adet patates200 gr kadar kıyma1 yemek kaşığı domates salçası5 yemek kaşığı sıvı yağ3 çay bardağı suTuz Kıymalı Patates Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
22
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt