Kıymalı Makarna Tanımı İçin Gereçler
- 100 gram kıyma
- Yarım paket makarna
- 1 dolu yemek kaşığı salça
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı yeni bahar
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- 1 tatlı kaşığı isot
- Bir tutam maydanoz tuz
Kıymalı Makarna Tanımı Yapılışı
- Makarnayı kaynamış suda yaklaşık 8 dakika haşlayalım.
- O sırada kıymayı kızgın yağda bir iki tıp çevirelim.
- Akabinde salçamızı ekleyelim.
- 1-2 çevirdikten sonra yarım çay bardağı kadar makarna suyundan ekleyelim.Güzel bir sos elde etmiş olacağız.
- Üzerine baharatları ekleyelim.
- Süzdüğümüz makarnayı ekleyelim.
- En son maydanoz ve servise hazır şimdiden afiyet olsun????????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.