
Kıymalı Kaşarlı Ekmek (Evde Artan Kıymalı Kavurmanız Kaldı İse Bunu Deneyin) Tanımı İçin Materyaller
- 3 tane yuvarlak ekmek (başka ekmekte kullanabilirsiniz (Brötchen))
- Kaşar peyniri
- Biber
- Domates
- 300 gram kıyma
- 1 büyük uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Karabiber
Kıymalı Kaşarlı Ekmek (Evde Artan Kıymalı Kavurmanız Kaldı İse Bunu Deneyin) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Kıymalı kavurma için kıymayı biraz su ile tavada kavurmaya başlayın.
- Sonra soğanı ek edin kavurun.
- Salça, tuz, karabiberi ek edin üç dakika daha kavurun.
- Ekmekleri ikiye bölün sonra artan kıymalı kavurmayı ekmeğin üzerine koyun ve üzerine kaşar peyniri koyun.
- Biber ve domatesleri ince kesin ve üzerine ek edin.
- Fırında 200 derecede alt üst beş on dakika pişirin.
- Kaşarlar eriyene kadar ve biber biraz kızarana kadar.
Afiyet olsun.