Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıymalı Kapuska

Kıymalı Kapuska
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kiymali-kapuska.jpg

Kıymalı Kapuska Tanımı İçin Gereçler

  • 1 adet küçük uzunluk lahana
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 çay bardağı pirinç
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ yahut zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 200 gr yağlı kıyma
  • 1-2 kol maydanoz
  • Gereğince su

Kıymalı Kapuska Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Lahana çok ince olmayacak biçimde kesilir.
  2. 5 dakika suda kaynatılır ve suyu süzülür.
  3. Yemeklik kesilen soğan yağ ile kavrulur kıyma eklenir biraz daha kavrulur.
  4. Pirinç dışında öteki gereçler eklenir.
  5. Pirinç yıkanır suyu süzülür ve eklenir biraz kavrulur.
  6. Son olarak lahanalar eklenir.
  7. Üzerini geçecek kadar su eklenir ve orta ateşte yaklaşık 10 dakika pişirilir.
  8. Yoğurt ile servis edilir. Deneyeceklere afiyet olsun.
Kıymalı Kapuska Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt