Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıyır Kıyır Poğaça

Kıyır Kıyır Poğaça
0
33

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Kıyır Kıyır Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı mahlep
  • 1 tatlı kaşığı silme tuz
  • Un
Üzerine;
  • Yumurta sarısı ve çörek otu
İç harç;
  • Rendelenmiş kaşar peynir

Kıyır Kıyır Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. 125 gram tereyağ oda sıcaklığında bekletildikten sonra bir kaba alınır.
  2. İçerisine un hariç bütün gereçler eklenir ve un denetimli bir halde eklenerek hamur yumuşak bir kıvamda yoğurulur .
  3. 5 dakika dinlendirilen hamur iç harcı eklenerek hal verilir ve kapatılır.
  4. Üzerine yumurta sarısı ve isteğe nazaran çörek otu eklenir .
  5. 180 derecede pişirilir.
Kıyır ve içi akışkan bir poğaça ???? şimdiden afiyet olsun ….

Kıyır Kıyır Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt