Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıyamam sana

Kıyamam sana
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kıyamam sana Sevsen de , hadi git ne olur Yağmurlarda üşümeni istemem gülüm Kıyamam sana , bilirsin Senin gözlerine yağmurlarım inmesin Kara bulutlarım yüreğini incitmesin Ben yağmurlarda yaşamaya alışkınım Sen güneşli sabahlara uyanmaya layıksın gülüm Hadi koş ne olur aydınlık sabahlara ​ Kıyamam sana bilirsin, Dokunma seni seven yüreğime Dikenimle kanamasın narin ellerin, Acılarımla yanmasın yüregin Daha pozitif ağlamadan gözlerin, Hadi git ne olur Sen, baharların kınalı çiceği, Ben, karlı dağların zarar görmüş dikeni Ben acılarla yaşamaya alışkınım Sen ise baharlara layıksın gülüm Hadi koş kırlara, mevsim baharlara ​ Her sabahtan, Sen gözlerinle baharlara uyanırsın Ben ise karakışlara Kıyamam sana, bilirsin Karakışlarda üşümesin ellerin Ayazlarım üşütmesin yüreğini Seni ölümüne sevsem de Hadi gine olur git Ben karakışlarda yaşamaya alışkınım Baharlarına hazanlarım erişmeden Hadi koş kınalı saçlarınla Güneş huylu yetimlerin pembe düşlerine ​ Su, hiç ateşi ağlatabilir mi ? Yağmur, hic güneşi ıslatabilir mi ? Hadi git ne olur Durma daha fazla karanlıklarımda Hadi koş ne olur güneşli sabahlara Mutluluklar yalnızca sana uygu gülüm Merak etme sen beni, Baharın koynunda gülümsüyorsan, Gülüşünle ayazlarda ısınırım ben ​  

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt