Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıyam Nedir

Kıyam Nedir
0
211

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Kıyam Nedir Anlamı

Kıyam Ne Seslenmek

Kalkma, ayağa kalkma, ayakta durma: Kıyam etmek Kalkmak

Kıyamda elde etmek Ayakta bulunmak

Birine hürmet maksadiyle ayağa kalkma: Teva zuundan her gelene kıyam eder

Namazın ayakta kılınan kısmı: Kıyamda okunacak dua

Namaz kılmak, ibadet: İşi gündüz siyim, gece kıyam idi Bir işe kalkışma, girişim: Ast adamların hepsini azle kiyim etti Aleyhinde durma, ayaklanma *

Similar threads

Kıyam Nedir özetle Kalkma, ayağa kalkma, ayakta durma: Kıyam etmek Kalkmak Kıyamda edinmek Ayakta bulunmak Birine hürmet maksadiyle ayağa kalkma: Teva zuundan her gelene kıyam eder Namazın ayakta kılınan kısmı: Kıyamda okunacak dua Namaz kılmak, ibadet: İşi gündüz siyim, gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Kıyam Nedir Anlamı Kıyam Ne Demek Kalkma, ayağa kalkma, ayakta durma: Kıyam etmek Kalkmak Kıyamda olmak Ayakta bulunmak Birine saygı maksadiyle ayağa kalkma: Teva zuundan her gelene kıyam eder Namazın ayakta kılınan kısmı: Kıyamda okunacak dua Namaz kılmak, ibadet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Osmanlıda Kıyam Nedir Anlamı Osmanlıda Kıyam Ne Çağırmak Kıyam ayakta durmak olarak bilinir, bunu konu içerisinde kullanınca: Osmanlıda Isyan, Osmanlıda Baş Kaldırma, Osmanlıda Ayaklanma olarak algılamak gerekiyor Bu da Patrona Halil İsyanına dayandırılır Osmalı Kıyam Bir işe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Beni zikir için namaz kıl!(Tâhâ Suresi) İslam'da Namaz Nedir? Namaz; cemaat halinde eda edildiği zaman, aynı saftaki müslümanı sosyal ve siyasi eşitliğe, evrenselliğe, kardeşliğe ve diğer kardeşleriyle ilgilenmeye, onları desteklemeye teşvik eder İslam'da namaz Peygamber Muhammed...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Soru Namaz kılarken ben tahiyyata oturduğumda 4 rekatı kılmadığımı hatırlarsam nasıl hareket etmeliyimveya ben 4 rekatta oturmadan kalktım 5 oldubu durumlarda normal sehiv secdesi mi yapmalıyım yoksa o eksik rekatta kalkıp tamam lamalı mıyım bazıları sehiv secdesinin yetmeyeceğini o eksik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,070Kullanıcılar
bkgSon üye
Üst Alt