Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvırma Sanatı

Kıvırma Sanatı
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kıvırma Sanatı Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor Tartışma cikiyorTezgahtar kosakosa mudure cikiyor: Efendim, hayvanin biri yarim kivi elde etmek istiyor der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun: Musteri peşinde gelmis,ensesinde duruyor Tezgahtar hemencecik musteriyi isaret ediyor: Bu beyefendi de diger yarisini elde etmek istiyor,efendimdiyor Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar Mudur bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor: Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin Nerelisin sen? Brezilyaliyim efendim Amerika'ya niye geldin? Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada millet ya fahise,ya da futbolcu Mudur ; Biliyor musun, benim karim da Brezilyali Yaaaaaaaa oyle mi, acaba kariniz hangi takimda futbol oynuyor ?  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt