Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kivi Jöleli Muhallebi

Hoş geldin! jutulheim tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kivi Jöleli Muhallebi
0
43

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
kivi-joleli-muhallebi.jpg

Kivi Jöleli Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • Dr. oetker kivi jölesi
  • 3-4 adet kivi
  • 1 litre süt
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket vanilya
  • 1 kaşık tereyağı
  • 1 paket bisküvi

Kivi Jöleli Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle kivileri soyup büyük dilimler halinde dilimliyoruz. Kivi jölesini tarifdeki üzere pişirip uygun kalıba döküyoruz. Ben tupperware prenses tacı kalıp kullandım içine doğradığımız kivileri koyup dolaba kaldırıyoruz.
  2. Tencereye süt, şeker, un, nişasta ekleyip, pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar pişirerek karıştırıyoruz. Sonra üzerine vanilya ve tereyağı ekleyip tekrar karıştırıyoruz.
  3. Pişen muhallebinin içine el yordamı ile kırdığımız muhallebiyi ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Tamamen donmuş olan kalıbın üzerine muhallebiyi döküyoruz. 3-4 saat dolapta bekledikten sonra karşıt çevirip, servis ediyoruz. Afiyet olsun ????‍????.
Kivi Jöleli Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt