Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Sağlığıyla İlgili İlk Açıklama!

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Sağlığıyla İlgili İlk Açıklama!
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Sağlığıyla İlgili Ilk Yorumlama! kıvanç tatlıtuğ, kıvanç tatlıtuğ sağlığı, kıvanç tatlıtuğ sağlık Sevgili melekler, geçtiğimiz gün basında meydana çıkan Kıvanç Tatlıtuğ'un yaptığı diyetin oyuncunun sağlığını ciddi biçimde bozduğu haberleri üstüne ünlü oyuncudan bir tanımlama geldi Twitter üzerinden iddiaları yanıtlayan Tatlıtuğ'un açıklaması şöyle 23570 23570 kivanctatlitugdansagligiylailgiliilkaciklama5c4ddad5a4916kivanctatlitugdansagligiylailgiliilkaciklama5c4ddad5a4916 410 640 kivanctatlitugjpg23570 Kıvanç Tatlıtuğ'dan Sağlığıyla İlgili İlk Açıklama! kivanctatlitugjpg23570 Kıvanç Tatlıtuğ'dan Sağlığıyla İlgili İlk Açıklama! Gazetelerde hakkımda meydana çıkan hatalı sağlık haberleri ile beni ve ailemi üzüyor, hem de herkesi hatalı bilgilendiriyorsunuzBir şahsın kendi kendine ürettiği bu haberleri,öteki yayın organları sorgulamadan,doktorlara yorum yaptırarak haber yapabiliyor ve bunu hiçkimse denetleyemiyor Ne yazık! Sayenizde her türlü hastalığa yakalandım, hatta sosyal medyada birkaç kere öldürüldümArtık buna son vermenizi istiyorum Ve bu mesajımı da benimle ilgili hatalı haber yaptığınız aynı sayfalarda ve benzer büyüklükte yayınlamanizi rica ediyorum!! Genişletmek için tıkla  

858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt