Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kist mi gebelik mii ?? nasıl anlarım

Kist mi gebelik mii ?? nasıl anlarım
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kist mi hamilelik mii ?? nasıl anlarım kızlar mrblar ben 28ve 30günleri arası adet olurum kışın 30yazları 28oluyor 16haziran adet oldum ve yumurtlama dönemleri ilişki yaşadık korunmasızz O ilişkilerden 6 7gün sonra önce pembemsi su gibi sonrada kahverengi bir gün süren akıntım oldu o akıntıdan daha sonra göğslerimde hassasiyet şişlik kitle gibi şeyler oluştu pat diye ayag kalktgımda baş dönmesi kasık ağrıları bel ağrıları ve böbrek taraflarım krın boşluklarım kamurga kemiklerimde ağrılar varr beyaz akıntılarım var geçen ilişki sıradında çok felaket sancım oldu korkudan bıraktıkk o kanama yerleşme olsa okadar erken olurmu şuan adetimi 28gün olarak hesablaraak 5gün gecikti adet olcakmış gibi ağrılarım var ara ara ve kaç gündür sarı kıvamlı akıntım var birdenbire boşalıyor ve iki gündür ishal oldum midemi bozdum sanırım göbek deliğim agrıyor sizce hamilelik varmı ümitlenmek istemiyorum test yapıp boş yere çıkmasıkistmigebelikmiinasilanlarim5c44c9228cf6ealt :( Frown :( herksz kist olbilir diyor  

858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt