Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Soğuk Sos (Salata)

Kışlık Soğuk Sos (Salata)
0
33

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
kislik-soguk-sos-salata.jpg

Kışlık Soğuk Sos (Salata) Tarifi İçin Malzemeler

• 3 kg armut domates (Bursa domatesi)
  • 10 adet ince acı biber
  • 10 adet süs biberi
  • 1 baş orta boy sarımsak
  • 1 demet maydanoz
  • 1 çay bardağından 1 bardak eksik sıvı yağı (isteğe göre zeytin yağı da olur ben sıvı yağ kullandım)
  • Yarım çay bardağı üzüm sirkesi
  • 1,5 yemek kaşığı tuz

Kışlık Soğuk Sos (Salata) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle domateslerle başlayalım. Domatesleri güzelce yıkayalım kabuklarını soyalım küp küp küçük küçük doğrayalım. Ardından biberlerimizi minik minik doğrayalım.
  2. Sarımsaklarımızı minik minik doğrayalım ardından maydanozları ince kıyalım (isterseniz mutfak robotunda da doğraya bilirsiniz ben taneli seviyorum)
  3. Evet bütün malzemelerimizi doğradıysak karıştırmaya başlayalım.
  4. Derin bir kaba doğradığınız sebzeleri koyalım ardından sirke, sıvı yağ ve tuzu ekleyelim güzelce karıştıralım bir 5 dk beklemeye bırakalım, içindeki tuzun erimesi için.
  5. Ardından kavanozlara dolduralım serin yerde saklayalım 1 ay sonra tüketebilirsiniz şimdiden afiyet olsun.
Kışlık Soğuk Sos (Salata) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Ekşili salata Tarifi İçin Malzemeler 2 adet domates2 adet salatalık2 adet havuçÇeyrek mor lahana1 orta boy turpYarım demet yeşil soğanYarım demet maydanozYarım demet taze naneYarım demet dereotu Sos için: 1 dolu yemek kaşığı kuru reyhan1 büyük limonun suyu3 yemek kaşığı nar ekşisiÇok az sıvı yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kışlık Menemenlik Sos Tarifi İçin Malzemeler *25 kilo petemek domates *3 kilo koy biberi *Sıvı yağ *Tuz Kışlık Menemenlik Sos Tarifi Yapılışı Ben bu sene domatesleri soymak için ilk defa sıcak suya koymayı denedim Gayet başarılı oldu Yıkanan domateslerimizin sap bölümünden artı şeklinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Patlıcanlı Ve Biberli (Közlenmiş) Sos (Kışa Kalmayacak Tadına Doyamayacaksınız) Tanımı İçin Materyaller 2.5 kilo patlıcan(közlenmiş)2 kilo kapya biber(közlenmiş)1.5 kilo domatesYarım kilo yeşil biber2 adet acı biber( seviyorsanız eğer)1 baş sarımsak1 çay bardağı sirkeMaydanoz isteğe bağlı1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Kışlık Sos Tanımı İçin Gereçler 50 kilogram domates3 kilogram biberTuz4 tane küp şeker1 çay bardağından biraz fazla sıvı yağ Kışlık Sos Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Evvel domatesleri ve biberleri yıkayın. Akabinde biberleri çok ince olmayacak formda doğrayın. Ben içerisindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kışlık Acı Sos (Servislik) Tarifi İçin Malzemeler *10 kg domates *3 kafa sarımsak *1 kg biber acı ve tatlı karışık *5 yemek kaşığı tuz (ağız tadına göre) Kışlık Acı Sos (Servislik) Tarifi Yapılışı Domateslerimiz soyalım Soyduğumuz domateslerimizi minik minik doğrayalım Sarımsaklarımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt