Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Konserve Domates

Kışlık Konserve Domates
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
kislik-konserve-domates.jpg

Kışlık Konserve Domates Tanımı İçin Materyaller

• Domates (ben 20 kilo aldım)
  • Kavanoz

Kışlık Konserve Domates Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. 20 kilo domatesi yıkayıp üzerine kaynar su döküp ağzı kapalı 5 dakika bekleyin.
  2. Kabukları çok rahat soyuluyor.
  3. İster küçük küçük doğrayın istersenizde benim yaptığım üzere kıyma makinasından geçirin .
  4. Büyük bir tencereye koyup kaynatalım 30 dakika üzere.
  5. Sıcak sıcak kavanozlara koyup ağzını kapatıp zıt çevirelim.
  6. Soğuyunca serin bir yerde saklayalım 20 şişe oldu.
Afiyet olsun.

Similar threads

Kışlık Domatesli Biber Kızartması (Konserve) Tanımı İçin Materyaller 2 kilo kıl biber2, 5kilo sivri domates1 tatlı kaşığı tuzBol ölçüde sıvı yağ Kışlık Domatesli Biber Kızartması (Konserve) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Biberleri istenilen boyutta doğrayalım. Yağda kızartalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Kışlık Konserve Tanımı İçin Gereçler 1 kase domates3 kilo yeşil biber Kışlık Konserve Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Merhaba arkadaşlar Öncelikle domateslerimizin kabuklarını soyup yemeklik doğruyoruz. Tıpkı vakitte yeşil biberimizi de doğruyoruz. Büyük bir tencereye alıp biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Kışlık Menemen Konserve Tanımı İçin Materyaller 15 kilo domates1 kilo kadar yeşil biber (acı tatlı karışık)1 çay bardağı sıvı yağTuzKâfi adette kavanoz ve yeni kavanoz kapağı Kışlık Menemen Konserve Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Domates ve biberleri yıkıyoruz. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Kışlık Domates Konserve Tanımı İçin Materyaller 15 kg domates ( taze olması önemli) 25-30 kg yaptım size 15 kg olarak veriyorum ne kadar yapacaksanız o formda ayarlayabilirsiniz.3 yemek kaşığı tuz2 yemek kaşığı şeker1.5 çay bardağı sıvı yağ Kışlık Domates Konserve Tanımı Yapılışı Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Kışlık Menemen Tanımı İçin Materyaller 10 kilo domates1 kilo biber2-3 yemek kaşığı tuz Kışlık Menemen Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle domateslerimizi sıcak su dolu bir kapta 20 dakika bekletelim. Bu usulle domatesin kabuğunun kolay soyulması için yıkadıktan sonra bir kabın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt