Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Kahvaltılık

Kışlık Kahvaltılık

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kışlık Kahvaltılık Tarifi İçin Malzemeler

*3 Kg kapya biber
*2 Kg patlıcan
*2 Buçuk su bardağı sirke (elma sirkesi)
*2 Buçuk su bardağı sıvı yağ
*1 Su bardağı tozşeker
*2 Yemek kaşığı tuz
*1 Baş sarımsak
*Yarım bağ maydanoz

Kışlık Kahvaltılık Tarifi Yapılışı İlk önce biberleri yıkayıp çekirdeklerini temizleyelim küp küp doğrayalım, patlıcanları da yıkayıp soyalım onları da küp küp doğrayıp biraz tuzlu suda bekletelim ve iyice tuzu gidene kadar yıkayıp süzdürelim, sarımsak ve maydanozu da ufak ufak doğrayıp yapımına başlayalım, uygun bir tencereye sirke, sıvı yağ, tuz, toz şeker koyup bir taşım kaynatalım, biberleri dökelim bi on dakika kadar yani biberler biraz yumuşayıncaya kadar kaynatalım ardından patlıcanları da dökelim, 1015 dakika daha kaynatıp patlıcanlar pişirilir, maydanoz sarımsak da eklenerek karıştıralım altını kısarak sıcak sıcak şişelere doldurup kapatılarak ters çevirip, üzerine bir bez örterek soğumaya bırakalım, soğuduktan sonra kapakların tutup tutmadığını kontrol edip serin bir yerde muhafaza edelim Bu malzemelerden 9 tane yarım kiloluk şişe oldu Yapacak olanlara kolay gelsin afiyet olsun

Similar threads

Kışlık Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *10 acı sivri biber *1 kg domates *Yarım kilo kırmızı biber *1 çay bardağı sirke *2 küp şeker *56 sarımsak *Yarım demet maydanoz *Tuz Kışlık Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Öncelikle kırmızı biberleri közleyip küp küp doğrayın Sivri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Lutenitsa Kışlık Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *4 kg domates *2 kg kırmızı biber *1 kg patlıcan *Yarım kg havuç rendesi *1 baş sarımsak *Yarım su bardağından biraz fazla zeytinyağı *1 çay bardağı sirke *Tuz *Karabiber *Kimyon *Acı pul biber *Kekik Lutenitsa Kışlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Leyla’nın Kışlık Kahvaltılık Sosu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg patlıcan *1 kg kırmızı biber *Yarım demet süs biberi (isteğe göre konulur ben acı olması için kullandım) *Yarım kg domates *Yarım demet maydanoz *1 su bardağı zeytinyağ *910 diş sarımsak *Turşuluk tuz *Karabiber Leyla’nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kışlık Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kadar acı sivri biber ( ben kurutulup pul biber yapılandan kullandım Aşırı acı oldukları için yarım kilo kadar kullandım) *2 kilo tatlı sivri biber *10 kg yumurta domates *2 kilo kırmızı biber *1 su bardağı sirke *1 su bardağı limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Lutenitsa Kahvaltılık Sos (Kışlık) Tarifi İçin Malzemeler *3 kg kapya biber *2 kg domates *1 kg patlıcan *Yarım kg havuç *1 su bardağı üzüm sirkesi *1 su bardağı zeytinyağı *1 buçuk yemek kaşığı tuz *2 yemek kaşığı pul biber *1 tatlı kaşığı toz şeker *1 baş sarımsak Lutenitsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt