iltasyazilim
FD Üye
Kışlık Kahvaltılık Yemeklik Sos Tarifi İçin Malzemeler
*5 kilo domates
*6 dış sarımsak
*3 bağ küçük acı biber
*Maydanoz 1 demet
*1 su bardağı sirke
*1 şu bardağı sıvı yağ
*3 yemek kaşığı nane
*3 yemek kasığı tuz
Kışlık Kahvaltılık Yemeklik Sos Tarifi Yapılışı Domatesleri robatta suyu tam çıkana kadar çekin hiç bütün kalmasın içinde yada rendeleyin ben robot rahatıma geldi robotta yaptım
Sarımsakları da soyup domatesle beraber çekin biberleri bütün olarak atın domateslerin içine yağ, sirke, nane, tuz, maydanoz koyup karıştırın 5 kiloluk bidona koyup iyice karıştırınız Her gün sallayın domatesler üste çıkıp taşmasın diye serin yerde saklayın 20 güne olmuş olur afiyetle
*5 kilo domates
*6 dış sarımsak
*3 bağ küçük acı biber
*Maydanoz 1 demet
*1 su bardağı sirke
*1 şu bardağı sıvı yağ
*3 yemek kaşığı nane
*3 yemek kasığı tuz
Kışlık Kahvaltılık Yemeklik Sos Tarifi Yapılışı Domatesleri robatta suyu tam çıkana kadar çekin hiç bütün kalmasın içinde yada rendeleyin ben robot rahatıma geldi robotta yaptım
Sarımsakları da soyup domatesle beraber çekin biberleri bütün olarak atın domateslerin içine yağ, sirke, nane, tuz, maydanoz koyup karıştırın 5 kiloluk bidona koyup iyice karıştırınız Her gün sallayın domatesler üste çıkıp taşmasın diye serin yerde saklayın 20 güne olmuş olur afiyetle
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.