Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Domateslerim

Kışlık Domateslerim
0
118

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Kışlık Domateslerim Tarifi İçin Malzemeler

*8 kg domates
*5 yemek kaşığı tuz
*1, 5 dere bardağı zeytinyağı

Kışlık Domateslerim Tarifi Yapılışı Başta domateslerimizin kabuklarını soyup düzelme doğruyoruz İsteyen rondodan da geçirebilir Ben hafif domatesler ağzımıza gelmesini seviyorum daha sonra büyük bir tencereye alıyoruz Tuz ve zeytinyağ ekleyip tamamen suyunu çekene dek kaynatıyoruz Ardından kavanozlara dolduruyoruz ve ağzını 5 dk açık bırakıp sonrasında anında sıkıca kapatıyoruz
Not :üzeri beyazlaşma yapmıyor isteğe ast olarak menemen de makarna sosu olarak ya da kaynatıp kahvaltıda yiyebilirsiniz veya yemeklere ekleyebilirsiniz
Sağlık Durumu olsun

Similar threads

Kışlık Menemen Tarifi (Eyfa Aşkı) İçin Malzemeler *6 kilo domates *1 kilo sivri çarliston biber *İsteğe bağlı acı veya tatlı *1 buçuk çay bardağı sıvı yağ *1 yemek kaşığı tuz *Yeteri kadar kavanoz ve sıfır kapak Kışlık Menemen Tarifi (Eyfa Aşkı) Yapılışı Merhaba Canlar Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen kadar biber ve domates *Bir tatlı kaşığı kekik ve nane *Tuz Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Dolabımda annemin Köyden Gönderdiği biberlerim ve domateslerim vardı Kaç gündür bir fırsat bulup yapamadım Tatil bu derken giriştim hemen çıkardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Kışlık Konserve Menemen Tarifi İçin Malzemeler *Domates *Biber Kışlık Konserve Menemen Tarifi Yapılışı Benim domatesim ve biberim köyümden geldiği için kaç kiloydu bilmiyorum o yuzden kilo yapamadim malzemeye siz aldığınız zaman biberi domatese göre ayarlasiniz Domatesleri yikayalim ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kışlık Kabak Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kabak *1 kilo domates *Tuz Kışlık Kabak Konservesi Tarifi Yapılışı Kabak ve domatesler küp küp doğranır (domateslerin kabuklarını soydum) Damak zevkine göre tuz eklenir Geniş bir tencerede yaklaşık yarım saat pişirilir Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kilogram domates *Yeterince tuz *1 buçuk su bardağı zeytinyağı *( yetecek kadar tuzu olsun kafi yani kendi tuz oranınıza göre ayarlayabilirsiniz) Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı Domateslerim köyden geldi organik domatesler çok olunca ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt