Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Çok Kolay Asma Yaprağı

Kışlık Çok Kolay Asma Yaprağı
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kışlık Çok Kolay Asma Yaprağı Tarifi İçin Malzemeler

*Asma yaprağı (Ne kadar varsa)
*Tuz (2 çay kaşığı)
*Kavanoz (Ben 700 gramlık, 1 kiloluk kullanıyorum)
*Bant

Kışlık Çok Kolay Asma Yaprağı Tarifi Yapılışı Bu çok kolay bir şey hep böyle yapıyorum Hiç de beni yanılttığı olmadı Kısım çok güzel sarmalar yapıyorum Asma yapraklarını YIKAMADAN kavanozun içine doldurun Ben tersten bir birinin üzerine geçirip öyle koyuyorum Kavanoz dolunca 2 çay kaşığı tuz ekleyip ağzını sıkıca kapatıp kenarlarına bant yapıştırıyorum Hava girmemesi için içine Hangi ölçüyle kavanozda yaparsanız yapın bu kadar tuz yeterli Zaten sadece üzerine ekliyorum

Similar threads

Kışlık Asma Yaprağı Hazırlanışı Tarifi İçin Malzemeler *3 kg taze asma yaprağı *Temiz kavanoz kiloluk ve yarımlık Kışlık Asma Yaprağı Hazırlanışı Tarifi Yapılışı Öncelikle bir kere bu şekilde yaprak hazırlığı yaptıktan sonra bir daha başka şekilde yapmayacaksınız ben her şekilde denedim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Susuz Tuzsuz Kışlık Asma Yaprağı Tarifi İçin Malzemeler *14 tane 1 ltlik pet şişeler *4 kg taze asma yaprağı Susuz Tuzsuz Kışlık Asma Yaprağı Tarifi Yapılışı Merhabalar bugün sizlerle kışlık hazırlıklarının vazgeçilmezi asma yaprağı salamura yapacaz O kadar pratik temiz ve kolay ki suyu az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Kışlık Tuzsuz Yaprak Tarifi İçin Malzemeler *Asma yaprağı *Kavanoz Kışlık Tuzsuz Yaprak Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar sizlere kışın rahatlıkla tüketebileceğiniz ve sanki taze yeni dalından koparılıp sarılmış gibi tuzsuz susuz yaprak tarifi vereceğim, yaprakları deste deste yapıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Asma yapraklarını uzun süre saklamanın en kolay yolu salamura yapmaktır. Eskiden köylerde yapılan yaprak salamuralar artık her yerde marketlerde satılıyor. Yaprakları uygun fiyata bulduğunuzda ya da bahçenizden topladığınızda tuzlu suyun içine basarak uzun süre saklayabilirsiniz. Peki yaprak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Asma yapraklarını uzun mühlet saklamanın en kolay yolu salamura yapmaktır. Evvelden köylerde yapılan yaprak salamuralar artık her tarafta marketlerde satılıyor. Yaprakları münasebetli fiyata bulduğunuzda ya da bahçenizden topladığınızda tuzlu suyun içine basarak uzun müddet saklayabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,505Konular
982,695Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt