Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıskançlık...

Kıskançlık...
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ben 6 aydır bi kızla çıkıyorum ve birbirimizi çok seviyoruz deliler gibi aşığız , ikimizde birbirimizi fazla kıskanıyoruz o bi kızla konşsam çok kızıyo kıskanıyo bende o erkekle konuşsa Kıskançlık yüzüünden çoğu yasak koydum sahiden beni böle kaç kız çekebilir bilmem fakat o kadar fazla seviyo ama bişey demiyo ÖYLE kıskancım ki sevgilim 19 mayıs için seçildi ve kısaca askeri liselerle yapılcak ve 3 gün ardı ardına oraya gidilcek prova için ve çok kıskancım müsade vermedim istese çıkabilir gruptan fakat illa gitçem diyo ve çok sinir oluyorum en son gidersen ayrılırız dedim lakin ayrılmayı hiç istemiyorum ve o da istemiyo Acaba kıskançlığımı bi kenara bırakıp mutluluğumuza devam mı etmeliyim ( bu sadece 19 mayıs için yok daha bir fazla yasaklanmış koydum kıskançlık yüzünden o da istemiyo bazı şeyleri yasaklamamı biliyorum ) yoksa kıskançlığımdan vazgeçmeyip bitirmeli miyim ? eğer kıskançlığımdan vazgeçersem eminim kendime de ona da hasar vericem gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum takviye ednnn

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt