Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kısır

Kısır
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
106
kisir.jpg

Kısır Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı ince bulgur
  • 5 adet taze soğan (yeşil kısmı )
  • Çeyrek demet maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası
  • Zeytinyağı, limon suyu, nar ekşisi
  • Karabiber, kimyon, pul biber

Kısır Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. İnce bulgurun üstüne kimyon, karabiber ve pul biber yarım çay kaşığı ölçüsünde konulur.
  2. Üstüne çıkıncaya kadar sıcak su dökülür ve demlenmeye bırakılır.
  3. Bulgur soğuyunca salçalar eklenir ve yeterlice karıştırılır.
  4. Maydanoz ve taze soğan ince doğranır ve bulgurun üzerine eklenir.
  5. Yağ, tuz, nar ekşisi konur. Afiyet olsun.
 
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt