Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısır

Kısır
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kisir.jpg

Kısır Tanımı İçin Materyaller

  • 5,5 çay bardağı kısırlık düğü
  • Islatmak için kaynar su
Sosu için;
  • 2 adet kuru soğan
  • 2 dolu yemek kaşığı salça ( biber domates karışık)
  • 3 dış sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Zeytin yağı
Yeşillik gereçleri;
  • Yarım demet maydanoz
  • 2-3 kol nane
  • 2 adet salatalık
  • 2 adet domates
  • Marulun iç göbeği
  • Yeşil soğan
Üzeri için;
  • Limon
  • Zeytin yağı
  • Acı toz biber
Yanında yemek için;
  • Marul
  • Taze yaprak
  • Domates
  • Salatalık

Kısır Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci evvel bulgurumuzu kuru kalmayacak biçimde ıslatıyoruz ,20 dk üzeri kapalı bir biçimde şişmesini bekliyoruz.
  2. Kuru soğanı doğrayıp tavaya alıyoruz yağını ekleyip ölene kadar pişiriyoruz.
  3. Üzerine salçayı ekleyip kokusunu çıkınca sarımsakları ekleyip kimyonu da ek edip altını kapatıyoruz ,sarımsaklar sıcağıyla ölecektir.
  4. Yeşilliklerimizi yıkayıp ince ince kıyıyoruz.
  5. Islanan bulgurumuza evvel salçalı sosunu ekleyip güzelce yoğuruyoruz .
  6. Üzerine yeşillikleri de ekleyip karıştırıyoruz ,benim salçam tuzlu olduğu için eklemedim .
  7. Üzerine yağ ve limon gezdirip bir kez daha karıştırıp tepsiye döküp kenarlarında süsleyip afiyetle yiyoruz ????????.
 
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt