Kısır Tanımı İçin Materyaller
- 2 su bardağı kısırlık bulgur
- 3 kısım marul
- Maydanoz
- Yeşil soğan
- 2 adet salatalık
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Yarım limon suyu
- 1 tatlı kaşığı nar eksisi
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı salça
Kısır Tanımı Yapılışı
- Bulgur kaynamış su içerisinde yarım saat kadar bekletilir.
- O esnada materyaller doğranır.
- Bulgur içerisine salça, tuz ve sıvı yağ katılarak yoğrulur ve geri kalan materyaller ek edilir.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.