Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısır

Kısır
0
99

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
kisir-1.jpg

Kısır Tanımı İçin Gereçler

  • 300 gram bulgur
  • 200 ml wasser
  • 100 ml zeytinyağı
  • 4-5 kaşık nar ekşisi
  • 1/2 (yarım) çay kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı reyhan
  • 1 bağ maydanoz
  • 1 bağ nane
  • 1 bağ yeşil soğan

Kısır Tanımı Yapılışı

  1. Evvel ısıya sağlam bir kaseye 300 gram bulguru koyun.
  2. Daha sonra bulgurun üzerine 150-200 ml sıcak su dökülür.
  3. Karıştırın ve sıvının tamamı bulgur tarafından çekilinceye kadar bulguru bir kenara koyun.
  4. Bu ortada taze soğan, maydanoz ve nane ince ince doğranır.
  5. Daha sonra bulgura domates salçası, kırmızı biber salçası, yarım çay kaşığı kimyon ve bir çorba kaşığı kuru fesleğen ekleyip hepsini karıştırıyoruz.
  6. Her şeyi düzgünce karıştırdıktan sonra üzerine nar ekşisi ve zeytinyağı döküyoruz.
  7. Artık ince doğranmış taze soğanları, maydanozu ve naneyi ekleyin.
Artık her şeyi çok uygun karıştırın!.

Afiyet olsun ????.
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt