Kısa ve Çok Manalı Doğum Günü Mesajları İster misiniz ? Kısa Doğum Günü Mesajı Doğum Günü Mesajları Kısa Sevgili melekler, henüz sizlerle paylaştığımız İngilizce doğum günü mesajları konumuzun arkasında bu sayfamızda da kısa doğum günü mesajı isteyen siz meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz içinDoğum Günü Mesajları Kısa örnekleri sunuyoruzkisavecokanlamlidogumgunumesajlariistermisiniz5c556527cc7a6alt 1549100323 1549100323 kisavecokanlamlidogumgunumesajlariistermisiniz5c55652805c50kisavecokanlamlidogumgunumesajlariistermisiniz5c55652805c50 kisavecokanlamlidogumgunumesajlariistermisiniz5c55652805c50 Dalgalar vuruyor sahile,yıldızlar parlıyor ebedi mavide bende bitmez sevgimle koşuyorum daima gecelerde Doğum günün kutlu olsun Kısa bir mesaj olmalı bu Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan Bil ama unutulmadın Doğum günün kutlu olsun! Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak dek sağlık durumu, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara Yaşa Sev Gül! Bunlar yetkisiz olmasın yaşamında Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun Nice mutlu, neşe saçan ve hayat doymuş yaşlara Bu yaşında mutlulukların en iyisini yaşar, başarının merenlerini rahatlıkla çıkarsın ve umarım yüzün daima güler, mutluluğunu hiç yitirmezsin Mutlu ve şen olman dileğiyle Doğum günün kutlu olsun! Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata Her Zaman sevgiyle yaşa! Nice yaşlara Doğum günün kutlu olsun Bir ömür dinç mutlu yıllara Güneş dek sıcak… Kar parça başına değin berrak… Yağmur değin saf ve Pak bir ömür dileğiyle Doğum Günün Kutlu Olsun… Sensizlik değil edinmek kadar acı,sen nefes kadar zorunlu, canım dek değerlisin, yokluğun yağmura yazı yazmak değin şiddet iyiki doğdun herşeyim Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl bir yasam dileyebilmek için Doğum günün KUTLU OLSUN! Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki bütün dilekleri vermesini diliyorum Doğumgünün kutlu olsun Pastanın etrafında sevdiklerin, kalbinin etrafında sevgilerin, senin etrafında hayallerin olsun, doğum günün KUTLU OLSUN Sesim hoş olmadığı için sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum Bu yüzdendir fakat böyle kısa bir mesaj çekiyorum Mutlu yıllar!