Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Mektup Sözleri

Kısa Mektup Sözleri
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa Mektup Sözleri Mektup Sözleri Kısa Mektup Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere ve bizden mektup sözleri isteyen misafirimize, yeni ve kısa mektup sözlerini aktarıyoruz 1549103120 1549103120 kisamektupsozleri5c557014cbfa3gifkisamektupsozleri5c557014cbfa3gif kisamektupsozleri5c557014cbfa3gif Bu mektuplar tarihimiz sanmaki ölmeyeceğiz biz öldüğümüzde torunlarımıza aşkımızı öğreteceğiz Her yazına Başlamadan önce Seni Seviyorum Yazışını özledim beyaz Sayfadaki teninin Kokusunu Özledim Birtanem Bir mektubunu bekler bu isyankar aşık! Ne telefon ne email ne de diğer elekronik cihazlar mektuplarındaki yazılar kadar heyecanlı olmadı şu anki gibi bitanemMektuplar Aşkın resmidir Anıların bekçisi Gurbetin Temsilcisidir, O Bir Mektupdur! Uzak Olsan Bu mektubum Sana gecenin Âmâ Karanlığında Gurbetin Kucağında Lakin Sevginin Yanımda Olduğu Saatte Yazıyorum Seni Fazla Seviyorum Aşkım Ne yasaklar Dinler Seni Ne Engeller geçer önüne Kalbim içinde Hadi Git Sevgilime Mektup’um… Bu da çok bir mektubun başlangıcındaki sözler gülmekten kendinizi alamayabilirsiniz Mektuplarını okurken yanımda hissediyorum seni yazılarda gözlerini görüyorum heycanlanıyorum okurken sesini duyuyorum düş ediyorum seni Kimse Bilmez Bendeki Derdi kederi Mektuplarımda Sakli tümü, Sevdim Seni Birkere mektuplarım sende üzücü bir tutam oldu benden Ayrılıksa sevgin çekerim nazlanıyorsa kalbin gülerim senin gibi güzel için ben mektuplari dile getiririm Mesafe Ne dek Uzun Olursa Olsun mektup insanı Ara Sıra Sevdiğinin yanında Götürür Getirir En hoş Mekup iyi kelimeler taşıyan mektuptur Her Mektubunda Adın geçiyor Sevgimiz Yazıyor Aşkımızın böLünemeyeceğini gösteriyor okuyor okuyor ve okuyorum her seferinde özlemin içimde bir alev bitanem Yolları Aşarak geldi Sevgin Hasret Çeken Gönlüm Yazılarınla Kokunla mutlu Oldu Seviyorum Seni Sevdiğim gibi Mektuplarını  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt