Kısa Makara Sözler 2019 Makara Sözler 2019 kısa makara sözler 2019 Sevgili melekler bu yazımızda birbirinde gülünç ve acayip makara sözlerle karşınızdayız, okuyun ve keyfiniz yerine gelsinkisamakarasozler20195c56094dd26cdpngalt 

1549142345 1549142345 kisamakarasozler20195c56094dd5f53kisamakarasozler20195c56094dd5f53 kisamakarasozler20195c56094dd5f53 Kısa Makara Sözler Adam 7 gün her tarafında nezle olmuş Bunalmış bugün de petekle olayım demiş Beyaz atlı prensini umma, seyise razı ol, yahut beygire kalırsın Yeni bir pencere açalım ve unutalım herşeyi Gökten Mag Ryan Yağsa Bana Er Ryan Düşer, Onu da Kazanç Kurtarırlar Kısa yol oluştur pozitif bekletme bu seveni Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Çünkü OMO'yla yıkanan her şey ilk günkü gibi olur Geri döüşüm kutusuna göderelim maziyi Şifreni söyleme dostuna! o da söyler dostuna Takıl bana hayatın renklensin, pozitif takılma gökkuşağına dönersin Vefat korkusu surekli değil mezarda biten geçici bir duygudur Dünya dahiler gittikçe azalıyor Newton değil Einstein yok Steve de gitti Bu aralar ben de kendimi hiç iyi hissetmiyorumkisamakarasozler20195c56094ddb4a4alt Mouse kullanamadigi programa, viruslu der Msn adresi verir misin?' dedi 'Tabiki veririm' dedim Fazla heyecanlandı 'başkakapıemailya@yallahcomemail' dedim Sustu Soru : Adamın biri hindistanda yürüyomuşKafasına BUDA heykeli düşmüş ne demiş? Cevap : Başıma budamı gelecekti Beygir binenin, ninem dedemindir Sizde bit Şampuanı var mı? Kirlendi hayvancıklar Bilmemek Ayıp Yok yeterki Çaktırma Soru : Otuz Laz denizci boğulmuş neden? Cevap : Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar Soru: John Wayne'nin ebesinin adı nedir? Yanıt: Ebeveyn Soru: Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Yanıt: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur Her yıldız kaydığında bir insan ölürmüş, bizim Feriha teyze takunyası kaydığı için öldü Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı Soru : Bir çocuk hiç patik giymiyomuş niçin Cevap : antipatikmiş Yarasa fazla faydalı bir hayvandır O Kadar olmasa yaramasa derlerdi Manzaralı mause pedinde gezdir beni