Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Kısa Cuma Günü İçin Şiirler

Kısa Kısa Cuma Günü İçin Şiirler
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kısa Kısa Cuma Günü İçin Şiirler En Güzel Cuma Günü Şiirleri Kısa Cuma Günü Şiirleri Sevgili melekler, cuma günü amaç ve önemi hakkında yazılı Kısa Cuma Günü Şiirleri isteyen meleklerimize ve sayın misafirlerimize En Hoş Cuma Günü Şiirleri sunuyoruz 1549100335 1549100335 kisakisacumagunuicinsiirler5c556533328e8kisakisacumagunuicinsiirler5c556533328e8 kisakisacumagunuicinsiirler5c556533328e8 Cuma Bu gün yeniden cuma aşk perde perde, Yar ile hasbıhal cuma Eyüp Sultan gelmiş benzeri ilerde, Günlerin sultanı harika cuma Islat gözyaşınla gönlün solmasın, Düşüne vuslatsız aşklar dolmasın, Gel secde edelim iblis gülmesin, Mevla’yla hasbıhal bahane cuma Günahı temizler sevdalı aşklar, Yakarış cumada öbür başlar, Secdeler ihlâsla dökülür yaşlar, Veremem yaşımı cihana cuma Cumada gülümseme ilave uzlaşma bitsin, Vefasız dünyanın dertleri gitsin, Sen çaba etmezsen cuma ne yapsın, Götürür ola ki de yarene cuma Micingirt mücrimim aciz perişan, Cumasız dimağa, bulunmaz tedavi, Duaya bürünüp yalvarsak yâre, Ne mutlu masum varana cuma Fazileti Cuma Cumadır mümin bayramı, Ederler anda seyranı, Hafızlar okur Kur'an'ı, Ne bahtılu erenlere Cumadır mü'minler cem'i, Münafığın sağır sem'i, Duymaz mı salatselamı, Ne bahtılu erenlere Cemaat dinler hutbeyi, Halikım verir rütbeyi, Giyerler yeşil cübbeyi, Ne bahtılu erenlere Cumaya verelim canlar, Hutbe okuyor imamlar, Melaike fazla saf bağlar, Ne bahtılu erenlere Cuma günü mü'minlere, Hakkın ihsanı anlara, Müjde gider hurilere, Ne bahtılu erenlere Cumanın çok fazileti, Kılanların var beratı, Selamet geçer sıratı, Ne bahtılu erenlere Cuma namazı nazlıdır, Esrarı Adalet ayrıca gizlidir, Kılanlar bedir yüzlüdür, Ne bahtılu erenlere Gel Cumaya kalma geri, Can bedende varsa diri, Soyun günahtan ol ari, Ne bahtılu erenlere Meftuni sende kıl cuma, Bu günü yarına koma, Nasip mi? gelecek cuma, Ne bahtılu erenlere Cuma Cuma günü şiirleri bugün günlerden bilirmisin cuma gönüllerin huzur bulduğu gündür cuma haftanın bittiğini bildirir cuma müslümanların bayramıdır cuma sen günlerin içerisinde kıymetlisin cuma senin uğruna neler feda edilmezki cuma kainatın birincil yaratıldığı gündür cuma ah keşke sana ulaşabilsem cuma Malazgirt'te Bir Cuma Sabahı Bir Anda semaya kalktı eller Malazgirt’te bir Cuma sabahı Sıdk ile Kur’an okur keza diller Malazgirt’te bir Cuma sabahı Dört bir yanlamasına sesler yükseldi Atak emri Ahlat’tan verildi Şimşekler çaktı, gök gürledi Malazgirt’te bir Cuma sabahı Vurdu kılıçlar, inledi gökler İslâma hizmette tekrar Türkler Galibiyet aşkıyla doldu yürekler Malazgirt’te bir Cuma sabahı doldurdu gök ve yeri Kapandı bundan böyle Bizans defteri Erenler haykırıp geçti ileri Malazgirt’te bir Cuma sabahı Cuma Bayramı Şafak vakti nurlu mürekkep, Not yazmak için avucuma, Gözlerim açık olmalı her zaman, Bugün hafta bayramı cuma Temizlik, koku, ayna, tarak Bakım gerekir pabucuma, Zerafet almalı tartarak, Bugün hafta bayramı cuma Yedim içtim hafta baştan başa, Göz attım fakire borcuma Şenlenirim ezan duyunca Bugün hafta bayramı cuma Selamı doldurdum koynuma, Kapı açtım gönül burcuma Hatır sormak borçtur boynuma, Bugün hafta bayramı cuma Katı kalbim bugün yumuşak, Kavrayış sürdüm gözucuma, Yediyüz verecek tek başak, Bugün hafta bayramı cuma Dağlar gibi yığıldı günahım Tevbe ettim her bir suçuma Müminleri affet Allah'ım! Bugün hafta bayramı cuma Erzurum da Cuma Yüksek minarelerden şakır bülbül sesleri İnsanların gönüllerinde açar hakkın gülleri Kalplere açılır hakkın realite sırları Erzurum da bir hoş olur dadaş Cuma günleri Müezzinler yanık sesleriyle sala veriyor Gönül sultanların acilen hakka varıyor İmamların minberden irşat ediyor Erzurum da bir hoş olur dadaş Cuma günleri Sözde bayramdır bir telaş kaplar Sala ile birlikte abdestler başlar Camiler tıklım tıklım dolmaya başlar Erzurum da bir hoş olur dadaş Cuma günleri Horasan ereni Cuma özlemiyle yanıp tutuşur Elbet o güzel cemaat la bir gün buluşur Her Zaman gönül birliği ile imamla secdeye varılır Erzurum da bir güzel olur dadaş Cuma günleri  

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt