Kısa İftar Sözleri mesajları İftar Sözleri Mesajları Kısa İftar Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda sizlere ve ilgili bütün misafirlerimize en güzel iftar sözlerini ve iftar mesajlarını sunuyoruz 1549104525 1549104525 kisaiftarsozlerimesajlari5c5575918aa92kisaiftarsozlerimesajlari5c5575918aa92 kisaiftarsozlerimesajlari5c5575918aa92 Hoş Anımlar paylaştıkça Ve Aynı Sofrada Epeyce Daha Güzel Olur Bu Hoş Ayda Hatıralar Daimi Sofranız Halil ibrahim Bereketinde Olsun Bahtı Açık iftarlar Tuttuğunuz Oruç Kıldığınız Namaz iftar Sofranıza Bereketi Getirsin Bahtı Açık iftarlar oLsun Hoş ve iman doymuş bu ayda gözlerinizde ışık sofralarınızda iftar bereketi yetersiz olmasın iyi iftarlar diliyorum Yanınızda Olmasakta birlikte oruç açamasakta gönüllerimiz bir duygularımız aynı amacımız kesin Şükrediyoru ALLAH a Hayırlı iftarlar diliyoruz bu mesajı okuyanlara Yağmur Taneleri dek bereketli Zemzem Suyu Dek tatlı iftarlar diliyorum sofranıza şanslı iftarlar bir lokma ekmeğin tadı iftarda çıkar tatlı tatlı bir bardak suyun değeri iftarda gösterir kendini Şükür edelim ALLAH a Bu Kutsal günde geçti En Bereketli ve Hoş iftar Hatıra Sizinle Olsun Hayırlı ve güzel iftarlar Sahurdaki Bolluk iftardaki Sofranıza iftar Sofranızdaki Bereket Sahur Sofranıza yansısın Uğurlu ramazanlar Tüm Güzel Tatlar Sofranızda Birleşsin uğurlu iftarlar diliyorum Oruçla iman dolan bedenlerimizin iftarla güçlenmesini diLerim Uğurlu iftarlar Ramazan Ayının Güzelliği Kalplerinizde Gökyüzündeki Yağmurun Bereketi Evinizde Sofralarınızda Olsun Şanslı ramazanlar ve iftarlar diliyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.