Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışa Hazırlık Zeytinyağlı Fasulye (Konserve)

Kışa Hazırlık Zeytinyağlı Fasulye (Konserve)
0
153

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Kışa Hazırlık Zeytinyağlı Fasulye (Konserve) Tarifi İçin Malzemeler

*2 kg fasulye
*1 kg domates
*Yarım nehir bardağı zeytin yağı
*Yarım yemek kaşığı kalın tuzlu

Kışa Hazırlık Zeytinyağlı Fasulye (Konserve) Tarifi Yapılışı
Başta fasulyeleri ayıklayıp iki üç parçaya bölüyoruz Zeytin yağını tencereye koyup üzerine fasulyeyi koyup kısık ateşte arada karıştırıp kavuruyoruz ve tuzumuzu ilave ediyoruz fazla pişirmeyin azıcık diri kalsın Domatesleri küp küp doğrayıp tencerede pişiriyoruz, ben sevdiğim için kabuklarını soymadım siz isterseniz soyabilirsiniz, fasulyemiz hazırlanmış olunca kavanozlara önce fasulyeyi üstüne domatesi koyup ağzını sıkıca kapatıyoruz ve zıt çeviriyoruz, bir gece bu şekilde bekletin, sonradan buz dolabına yada karanlık serin bir yerde muhafaza ediyoruz
Sağlık olsun

Similar threads

Kışa Hazırlık Zeytinyağlı Fasulye (Konserve) Tarifi İçin Malzemeler *2 kg fasulye *1 kg domates *Yarım çay bardağı zeytin yağı *Yarım yemek kaşığı kalın tuz Kışa Hazırlık Zeytinyağlı Fasulye (Konserve) Tarifi Yapılışı Öncelikle fasulyeleri ayıklayıp iki üç parçaya bölüyoruz Zeytin yağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Domatesli Fasulye Konservesi Kışa Hazırlık Tarifi İçin Malzemeler *4 kilo domates *5 kilo yeşil fasulye *1 yemek kaşığından az tuz Domatesli Fasulye Konservesi Kışa Hazırlık Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz Fasulyeleri de ayıklayıp yemeklik olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kışa Hazırlık Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz kadar fasulye Kışa Hazırlık Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeleri temizleyip ortalarından kırıyoruz Tencereye su koyup suyu kaynatıyoruz Su kaynadıktan sonra fasulyeleri atıp 35 dk kaynatıp süzgece alıyoruz Biraz suyunu süzdükten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Taze Yeşil Fasulye (Kışa Hazırlık) Tarifi İçin Malzemeler *Taze Yesil Fasulye *Tarla Domatesi Taze Yeşil Fasulye (Kışa Hazırlık) Tarifi Yapılışı Benim fasulyem bahçemizin ürünü o yüzden kilosunu bilmiyorum siz de ister 2 kilo hazırlayın ister 10 kilo fark etmez Fasulyelerin sap kısımlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Kışa Hazırlık Tarifi İçin Malzemeler *Taze fasulye *kırmızı kapya biber *dolmalık biber *kiraz Kışa Hazırlık Tarifi Yapılışı Merhaba yazdan yapılan hazırlık biraz yorulsak da kışın bizim mutfakta işimizi kolaylaştırır Pazarda fiyatının düştüğünü gördüğüm sebzeleri aldım eve gelince de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt