iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 Çorba Kaşığı Mayonez
12 kg Yerelması
1 Limon
2 Havuç
1 Kereviz
3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
34 Dal Taze Soğan
Tuz
HAZIRLANIŞI
Yerelmasını temizleyip küçük yumruları olduğu gibi bırakın, büyüklerini küçüklerle aynı boyuna kesin Yarım limon suyu ilave edilmiş suda bekletin
Taze soğanı uzun uzun doğrayın Kereviz ve havuçları ayrı ayrı rendeleyin Kerevizi bir kaseye alıp tuz, birkaç damla limon ve mayonez ekleyerek karıştırın
Havuç rendesi, kerevizli karışımı ve yerelmalarını servis tabağına yerleştirin Taze soğanlarla salatayı süsleyin Kalan limon suyu, tuz ve zeytinyağını küçük bir kasede karışrırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün ve servis yapın
4 Çorba Kaşığı Mayonez
12 kg Yerelması
1 Limon
2 Havuç
1 Kereviz
3 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
34 Dal Taze Soğan
Tuz
HAZIRLANIŞI
Yerelmasını temizleyip küçük yumruları olduğu gibi bırakın, büyüklerini küçüklerle aynı boyuna kesin Yarım limon suyu ilave edilmiş suda bekletin
Taze soğanı uzun uzun doğrayın Kereviz ve havuçları ayrı ayrı rendeleyin Kerevizi bir kaseye alıp tuz, birkaç damla limon ve mayonez ekleyerek karıştırın
Havuç rendesi, kerevizli karışımı ve yerelmalarını servis tabağına yerleştirin Taze soğanlarla salatayı süsleyin Kalan limon suyu, tuz ve zeytinyağını küçük bir kasede karışrırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün ve servis yapın
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.