Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kış Neden Var Şarkı Sozu

Kış Neden Var Şarkı Sozu
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Kış Neden var sozleri
Kış neden var şarkısının sozleri
Turgut Berkes kış neden var sozleri

Kış Neden Var Şarkı Sozu

Sonbahar, gel biraz
Bir sıcak cay ver bana
İşte yine bitti yaz
Ey zaman, yağmur, dolu, fırtına
Soğuktan sakın canım
Ceket al sırtına
Kış neden var?
Can sesi, can sesleri uzakta
Bir kum saati icimde
Bense hala ayakta
Pas birikir
Her şey ust uste gelir
Yaz biter, ozlem başlar
Ayrılık, bilen bilir
Kış neden var?
Kış neden var, neden sonsuz olmuyor bahar?
Kış neden var, neden yağmalı bu kalpsiz kar?
Kış neden var?
Buz tadı var telefonda sesinde
Bir ben taşıyamadım seni hamallar ulkesinde
Tek arzum şimdi; son defa gormek seni
Son bir mevsim guneşli
Boyle hatırla beni
Kış neden var, neden sonsuz olmuyor bahar?
Kış neden var, neden kıpkızıl guller solar?
Kış neden var?

Similar threads

Olmasada Olur Şarkı Sozu Yalın Yalın Olmasada Olur Şarkı Sozleri Tam benlik birisi var bir tutam yaz guluşu var Kocaman egosuyla olmasa da olur olmasa da olur Tam benlik birisi var bir omur aşk opuşu var Durulmaz oyunlarıyla olmasa da olur olmasa da olur Ne yaz ne kış o tam bahar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Kış Guneşi şarkısının sozleri Kış guneşi sozleri Kış Guneşi Tarkan Tarkan Kış guneşi şarkısı sozu Artık cok gec yalvarma Donuş yok o yıllara Bilki sana bu son veda Yurekli olmadan Meydan okumadan Yaşanmaz aşk Yanlış zaman Yanlış insan Tutunmak imkansız Bıktım yamalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Goksel bende aşk var Sozleri Gokselin yepyeni 2019 albumu bende aşk var şarkısının sozleri goksel bende aşk var şarkı sozu Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bir ask var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Neden Neden gittin oluyordum şarkısının sozleri Neden Neden gittin şarkı sozu Seni gozumdeki yaş gibi bekledim gelmedin Gittin uzak diyarlara geri donmedin Seni yağmurda guneş gibi bekledim gelmedin Yedi renk vardı icimde sen bunu hic gormedin Kapatın kapıları bir bir, ustune karanlığa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt