Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kirpik Uzatma Yontemleri

Kirpik Uzatma Yontemleri
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guzel ve uzun kirpiklere sahip olmanın en etkili yontemleri neler?

Her kadın kirpikleri ne kadar sık ya da uzun olursa olsun, bakışlarına derinlik kazandırmak icin hep daha fazlasını ister Bu gune kadar kirpiklerinizi uzatmak icin pek cok yontemi denemiş ve memnun kalmamış olabilirsiniz Ben de bu konuda meraklı ve araştırmacı bir kadın olarak, oğrendiğim en etkili yontemleri hemcinslerimle burada paylaşmak istedim Bu yontemler arasında sadece o gun etkili olan kısa sureli cozumler, sabır gerektiren kalıcı cozumler ve biraz para harcamayı gerektiren ama sonuc olarak buyuleyici gozler vadeden birkac aylık cozumler buldum Hepsini de denedim ve memnun kalarak burada sizlerle paylaştım

imageskirpikuzatmayontemleri5ad4f561e900f

Cozum 1: Kısa sureli ve masrafsız

Rimel secimin cok onemli olduğunu soylemeye gerek var mı? Dolgun kirpiklere sahip olmamızı sağlayacak son teknoloji urunu rimeller bu konuda oldukca başarılı 20 kata kadar daha fazla dolgunluk sağlayan rimelleri kullanması da cok onemli İşe oncelikle kirpiklerin uclarını rimelleyerek başlayın Sonra diplerine doğru inin Ust kirpikleri yukarıdan aşağıya, sonra alttan yukarıya doğru fırcalayın Boylece kirpiklerin tek tek hem altları, hem de ustleri rimellenmiş olur Ust kirpiklerinize rimel surerken aşağıya bakın Rimel fırcasını kirpiklerin enine surterek uygulayın İc koşelerde dışarı doğru surun Daha sonra fırcayı kirpik dipleri de doğru oynatın ve ust kirpikleri en ustten aşağıya doğru, alt kirpikleri de aşağıdan yukarıya doğru rimel uygulayın Boylece kirpiklerin iki tarafı da boyanmış olur ve kirpikler yukarıya doğru kalkar Alt kirpikleri boyarken yukarıya doğru bakın, fırcayı once yukarı, sonra aşağı doğru kullanın Bir kat daha rimel kullanmak icin her tabakanın kurumasını bekleyin İstediğiniz dolgunluğa gore birkac kat rimel surmeniz gerekebilir Rimelinizi kimseyle paylaşmayın ve kullanım surelerine dikkat edin

Cozum 2: Uzun sureli ve kalıcı
Kirpikleri besleyerek uzatan yağlar olduğu bir gercek Ancak cok cabuk sıkılan ve akşamları makyajını temizlemeye bile uşenen bir yapıya sahipseniz, bu yontem sizin icin pek ideal değil Ama bu konuda kararlı olan bayanlar icin işin formulu aşağıda! Bu arada adı gecen yağları aktarlardan oldukca ucuza bulabilirsiniz İşte Suna Dumankaya'nın etkili kirpik uzatma formulu:

Kirpik uzatan yağlar:
1 corba kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı buğday ozu yağı
1 tatlı kaşığı soya yağı
1 cay kaşığı lanolin
3?er tane ceviz ve fındık

Kirpik uzatma kuru nasıl hazırlanır?
Bir corba kaşığı badem yağı, bir tatlı kaşığı buğday ozu yağı ve bir tatlı kaşığı soya yağının icine 3er tane ceviz ve fındık koyun Bu karışımı kısık ateşte 10 dakika ısıttıktan sonra suzun Suzerken icine bir cay kaşığı lanolin karıştırın Karışımı kucuk bir cam kavanoza koyun, her gece yatmadan once bir pamuk yardımı ile hafifce kirpik diplerinize surun Surerken gozunuze kacırmamaya dikkat edin

Cozum 3: Gecici ve uygulaması zor
Eskiden yalnızca turk filmlerinde gormeye alışkın olduğumuz takma kirpikler artık gunluk makyajın bir parcası haline geldi Ustelik doğal gorunumlu olanları, gercek kirpiklerden pek de kolay ayırt edilemiyor Sizi bilmem ama ben takma kirpik kullanma konusunda son derece beceriksizim Tek tek tel şeklinde takılan takma kirpiklerin gorunumune bayılsam da, onları kirpiklerimin arasına yapıştırmak cok fazla vaktimi alıyor Bu konuda kendinize guveniyorsanız, kesinlikle bu yontemi tavsiye ederim

Harika bakışlar kazandırıyor

Cozum 4: Uzun sureli ve cok etkili
Kadınları guzelleştirmek icin calışan estetik ve guzellik sektoru, kirpik konusunu da atlamamış Gectiğimiz haftalarda bahsetmiş olduğum ipek kirpikuygulamasını denedim ve son derece memnun kaldım İpek kirpikler gercek kirpik yapısına en cok benzeyen malzemeden yapılmış Gerceğinden ayırt edilmesi cok zor Kirpiklerin takılması ise 2 saat kadar vakit alıyor İpek kirpikler buyuk bir ustalıkla kendi kirpiklerinizin arasına ozel bir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor Ve siz banyo da yapsanız, makyajınızı da temizleseniz bu kirpikler dokulmuyor Ancak uygulama sonrası her uc haftada bir kirpiklerinizin bakımı yapılıyor Takılan kirpik sayısı ise 200'den fazla Yani sonuc muhteşem gorunumlu gozler oluyor Ustelik rimel surmenize de gerek kalmıyor Bir aydır beni makyaj yapma zahmetinden kurtaran ipek kirpikleri size de tavsiye ediyorum Nerelerde yaptırabileceğinize gelince Bu konuda google'da kucuk bir araştırma yapabilirsiniz ya da Murat Topoğlu Kliniği'nden Burcu Gul Hanım'ın sizi etkileyici bakışlara kavuşturacağından emin olabilirsiniz

Cozum 5: Tek seferde uygulama ve kalıcı
Uzun, kıvrık kirpikler yuzyıllardır dişiliği guclendiren, vurgulayan ozellikler olarak biliniyor Bu nedenle de zaten daha cekici ve dişi bir gorunume sahip olmak icin ense kıllarını artık goz kapaklarında taşıyor pek cok kadın Kılların enseden alınması ve goz kapaklarına teker teker ekilmesi ise 1,52 saat suruyor Ekim işlemi lokal anesteziyle gercekleştiriliyor, yani sadece goz kapağı ve ense uyuşturuluyor Ancak yontemin kucuk bir sakıncası var: Ekilen kirpiklerin uzaması durmuyor! Yani zaman zaman elinize makası alıp onları kısaltmanız şart

imageskirpikuzatmayontemleri5ad4f5634cd98

858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt