Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Koltuk OrhaN

Kırmızı Koltuk OrhaN

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evet sevgili dostları Bu haftaki kırmızı koltuk konuğumuz benim sevgi ve hürmet duyduğum öğretmenim,arkadaşım,dostum,abim kısacası forumumuzun ve kalbimizin en özel üyelerinden Orhan Hocamız

Hocam hoşgeldiniz Bütün bir yıl çocuklardı,biz velilerdi,sınavlardı,sonuçlardı derken
yorgunluğunuzu gizli bir kırmızı koltukta çıkartın istedim

Inşa itibari ile fazla sakin bir insan olduğunuzu bilmeme rağmen gerçi size başlangıçta kahve ikram etmek istedim Bilirim fakat yanında çikolata ile ne dek da çok sevdiğinizi
Ama sizi sorularıyla terleten arkadaşlara önlem olarak elimde oklavam ,tepside meşrubatlar ile şu kapının arkasında belkiyorum WisH demeniz yeterli

Ben şimdilik soru sormayacağım ama şunlarıda demeden gitmek istemiyorum
Ben ve oğlum sizin öğrenciniz olduğumuz için fazla şanslıyız Bize verdiğiniz emekler için size ne kadar teşekkür etsek az gelir ve biliyorum ancak hakkınızi hiçbir süre ödeyemeyizİyiki öğretmeniz oldunuz,iyiki iyi bir abimiz oldunuz,iyiki lı arkadaşlarıma sizi tanıma fırsatı verdiniz Sizi seviyorum *

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt