Bu haftanın Kırmızı Koltuk Konuğu bilgisitenın adminlerinden murat
O DJ impatarator
muratcım kardeşim oncelikle Hoşgeldin imageskirmizikoltukmurat5ad77847a4786gif
otur şoyle kırmızı koltuğa ve rahatla
Hemen ikramlarımıda yapıyorum sana buz gibi meyve suyu bendeimageskirmizikoltukmurat5ad77848b25ccgif bir fincan alayım:f7:
Arzu edersen yemekte yaptırdım buyur :f10: burada herşey bol ve rahatmışimageskirmizikoltukmurat5ad77849beb34gif oyle diyorlar
Evet hoşgeldin bolumunun ardından hemen sorulara geciyorum
1 sana kolay sorular sorayımki ne olur ne olmaz imageskirmizikoltukmurat5ad7784accdb0gif en sevdiğin sanatcıları sıralayabilirmisin
2 bilgisitena la tanışman bir tesadufmu yoksa davetmi edildin
3 şu anki mesleğini severekmi yapıyorsun yoksa idealin başka bir meslekmiydi
4 hayatta olmassa olmazların varsa sıralarmısın
Şimdilik benden bukadar murat kardeşim seni şimdi diğer dostlarımızın soruları ile başbaşa bırakacağım
Dipnot olarak Seni seviyorum kardeşim
O DJ impatarator
muratcım kardeşim oncelikle Hoşgeldin imageskirmizikoltukmurat5ad77847a4786gif
otur şoyle kırmızı koltuğa ve rahatla
Hemen ikramlarımıda yapıyorum sana buz gibi meyve suyu bendeimageskirmizikoltukmurat5ad77848b25ccgif bir fincan alayım:f7:
Arzu edersen yemekte yaptırdım buyur :f10: burada herşey bol ve rahatmışimageskirmizikoltukmurat5ad77849beb34gif oyle diyorlar
Evet hoşgeldin bolumunun ardından hemen sorulara geciyorum
1 sana kolay sorular sorayımki ne olur ne olmaz imageskirmizikoltukmurat5ad7784accdb0gif en sevdiğin sanatcıları sıralayabilirmisin
2 bilgisitena la tanışman bir tesadufmu yoksa davetmi edildin
3 şu anki mesleğini severekmi yapıyorsun yoksa idealin başka bir meslekmiydi
4 hayatta olmassa olmazların varsa sıralarmısın
Şimdilik benden bukadar murat kardeşim seni şimdi diğer dostlarımızın soruları ile başbaşa bırakacağım
Dipnot olarak Seni seviyorum kardeşim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.