Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Koltuk Blue

Kırmızı Koltuk Blue
0
277

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bugun Kırmızı Koltuk a benim uzun zaman once tanıdığım ve hic pişman olmadığım bir insan konuk oluyor Blue
11 yıla sığan buyuk dostluğunda seninle ilgili pek cok şeyi biliyorum o yuzden şimdilik soru sormuyorum ama sanmaki bu hep susacağım anlamına geliyor imageskirmizikoltukblue5b0014e4d4f4bgif
Bana verdiğin bu guzel dostluk icin teşekkur ederim birtanem o guzel yureğin hic solmasın imageskirmizikoltukblue5b0014e5ea080png

:f43:imageskirmizikoltukblue5b0014e5ea080png Bunlar zor soru soranlar icin hayatım şimdiden kolay gelsin
imageskirmizikoltukblue5b0014e81e131gifimageskirmizikoltukblue5b0014e94b6cegif bunlarda iceceklerin sıcak bastıkca icersin eee daha ne yapayım hadi kolay gelsin bitanem imageskirmizikoltukblue5b0014ea5e6e2gif

Similar threads

Bugün Kırmızı Koltuk a benim uzun süre önce tanıdığım ve hiç pişman olmadığım bir insan davetli oluyor Blue 11 yıla sığan büyük dostluğunda seninle ilgili pek fazla şeyi biliyorum o yüzden şimdilik soru sormuyorum ama sanmaki bu her zaman susacağım anlamına geliyor Bana verdiğin bu hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Eveeeettttt Forumdaş'a gonul verenler selamlar Kırmızı Koltuğa hoşgeldiniz oncelikle konuğumuzun oturacağı kırmızı koltuk icin secim yapamadım koltuğa oturacak arkadaşımıza bir kac ceşit sunayım dedim arkadaşımız hangisini beğenirse o koltuğa kurulsun imageskirmizikoltukezlem5ad76f75e4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt