Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kirmadan üzmeden nasil ayrilabilirim?

Hoş geldin! Tamer tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kirmadan üzmeden nasil ayrilabilirim?
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaslar,

Birkac aydir iyi dışarı giden bir Iliskim varKizin ilk Erkek arkadasiyim Ancak benden önce baska kisilerle görüstügünü, lakin bu Görüsmelerin bir Iliski ile sonuclanmadigini biliyorumHatta bazilari ile hala selam AlisVerisinde bulundugunuda söyledi bana

Gecenlerde merak edip, Nasil Tanisdiklarini sordum Ve bana Beni Üniversitede Görüp, Netden yazdidiyince Beynimden vurulmusa döndüm

Ben gayet önemli düsünen, daha cok Tutucu bir insanim Böyle bir Davranis bicimi bana cok zıt Kiz ise, kötü niyet sezmedigini söyleyerek, cocuk evsek gevsek Konusmaya basladiginda, kendisini Uyarı ettigini ve Arkadas kaldiklarini söyledi Ona tarafından bir Yalnis yok Haraketlerinde

Fakat ben bu Stil Görüsmeleri olumsuz buldugum icin, Ayrilma Karari aldim

Sizce Kizi benden en Temizsekilde nasil ayiririm? Küskünlük ve Kirginlik olsun istemiyorum

Saygilar

858,506Konular
982,850Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt