iltasyazilim
FD Üye
Kırışıklıklar İçin Krem seçerken genel olarak pahalı markaların ürünlerini sadece pahalı ve yaptıkları için seçeriz içeriklerinin büyük incelemeler sonucu yapıldığı hikayesine inanırızİçerikleri bildiğiniz heryerde yer alan Buğday Kremidir Diğer bir şey değildir birazcık koku biraz renk maddesi ile bambaşka isimde piyasaya sunulurBu nedenle azıcık zeki olup herhangi bir markanın buğday kremini alırsanız aynı etkiyi yakalarsınız fiyatı yüksek hemde bu pahalı markaların 110 fiyatına
Yalnız Alırken uyarı etmeniz gereken şey bu bütün kremler için eçerlidirParabensiz olmasıdırKısaca Parabensiz Buğday Kremi Almalısınız nedeni paraben bir çok kozmetik üründe yer alan ve ahenkli alındığında paraben kansorejen bir maddedir kremde aralıksız kullanıldığından risk oluşturuz
Ben yıllarca pahalı markalara para vermiş birisi olarak sonuda doğruyu anlayıp bunuda benim hatama düşenlerle paylaşmak istedim *
Yalnız Alırken uyarı etmeniz gereken şey bu bütün kremler için eçerlidirParabensiz olmasıdırKısaca Parabensiz Buğday Kremi Almalısınız nedeni paraben bir çok kozmetik üründe yer alan ve ahenkli alındığında paraben kansorejen bir maddedir kremde aralıksız kullanıldığından risk oluşturuz
Ben yıllarca pahalı markalara para vermiş birisi olarak sonuda doğruyu anlayıp bunuda benim hatama düşenlerle paylaşmak istedim *