Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırışıklıklar İçin Krem

Kırışıklıklar İçin Krem
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kırışıklıklar İçin Krem seçerken genel olarak pahalı markaların ürünlerini sadece pahalı ve yaptıkları için seçeriz içeriklerinin büyük incelemeler sonucu yapıldığı hikayesine inanırızİçerikleri bildiğiniz heryerde yer alan Buğday Kremidir Diğer bir şey değildir birazcık koku biraz renk maddesi ile bambaşka isimde piyasaya sunulurBu nedenle azıcık zeki olup herhangi bir markanın buğday kremini alırsanız aynı etkiyi yakalarsınız fiyatı yüksek hemde bu pahalı markaların 110 fiyatına

Yalnız Alırken uyarı etmeniz gereken şey bu bütün kremler için eçerlidirParabensiz olmasıdırKısaca Parabensiz Buğday Kremi Almalısınız nedeni paraben bir çok kozmetik üründe yer alan ve ahenkli alındığında paraben kansorejen bir maddedir kremde aralıksız kullanıldığından risk oluşturuz

Ben yıllarca pahalı markalara para vermiş birisi olarak sonuda doğruyu anlayıp bunuda benim hatama düşenlerle paylaşmak istedim *