Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırıcı Sozler

Kırıcı Sozler
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
2019 Kırıcı Sozler 2019

Sen Bir Hastalıksın Caresiz Kalmış Cereleri tukenmiş bir hastalıksın hayatıma bulaşmadan defol

Sayende Kalp Kırmayı oğrendim Sayende hayvanları insanlardan Daha cok Sevmeyi oğrendim Sayende Yalanları oğrendim Sayende Seni de Bıraktım

Yok Oluşun Benim Kurtuluşum Seni hayatımdan yok ettim kurtuluşları Bekliyorum

Seni yalanlarınla Gomuyorum toprağa, Cıkmaya Calışma curuyeceksin Yalan Dunyada Gercek Duyguları Bulamayacaksın Asla!

Yanlış yolda yuruyceğine, doğru yolda 'bekle' Belki de kendini kandırırsın; ama başkalarını kandırıp hayallerini yıkmazsın !

Ters Duz Olmuş hayatınla bırakıyorum Seni! benim Hayatım Ne Ters Olur Acı Ceker Ne duz Olur Senin Olur! Benim Hayatım Hep Benim olur

Cumlemin Sonundaki Aralıklarsın, Gozumun Gormeyeceği Ayrılıklarımsın Artık!

Yarınlarımda Sensiz Gitmek Bugunlerimden Acı Cekmekten Daha iyidir!

Gecen Zamana uzuluyorum Seninle! Gecen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime

Ya Severek Acı Cekmesini bileceksin yada Sevmeyeceksin hep Acı Cekeceksin!

Sana Ayrılıklar Kendime Mutluluklar Diliyorum yalan insan!

Bir cizgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olacaksın Bunu Unutma!

Similar threads

Kırıcı Sozler 2019 Kırıcı Sozler Kırıcı Mesajlar En kırıcı Sozler En Kırıcı Mesajlar Sizler icin bilgisitenlarcom'de 2019 Kırıcı Sozler Sizlerle arkadaşlar Gecen Zamana uzuluyorum Seninle! Gecen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime Ya Severek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kırıcı Sozler Kısa, Anlamlı Kırıcı Sozler ; Durumum cevrimici,Beynim meşgul,Ruhum hemen donecek,,Aklım dışarıda, Elim telefonda, Kalbim sende Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi duzeltmek kırmak kadar kolay mıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Kırıcı Mesajlar kısa Kırıcı Mesajlar facebook uyuz oluyorum soylediğin anlamsız sozlerine! senin gibi anlamsız hepsi!!! Bir czgi bile olamıyorsun hayatımda Ancak Nokta Olucasın Bunu Unutma! Hep Sevenler Suclu Oluyorsa Bu Hayatta Sevmeyiz Acı Cektiririz Bizde Senn Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
2019 kırıcı sözler en kırıcı sözler yeni kırıcı sözler 2019 kırıcı sözler en kırıcı sözler kırıcı sözler facebook kapak sözler 2019 yenileri burada arkadaşlar Kalp kırılması elbette oysa kolay kolay geçmez lakin biz bu yazımızda sizi kıran kişiye ya da yaralamak istediğiniz kişiye kırıcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
en kırıcı nickler kalp kıran nickler Kırmak istemesemde Seni Kırdırmak istiyorsun kendini Yaşamak istiyorum Sevgiyi Yalan Sozlerle Aldatıyorsun beni Sen Sadece Butun Kotuluklerin Babası Olmuşsun Sadece kendine gore bir analık arıyorsun ben Senin Gibi Şerefsiz Değilim Yalanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt