iltasyazilim
FD Üye
1 adet alabalık 1 adet domates 1 adet mantar 1 adet biber 1 adet soğan 50 60 gr kaşar Dilerseniz yanına patates veya başka bir şey de atabilirsiniz Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Normalde bu taş fırında yapılan bir tariftir Ama siz dilerseniz normal fırında da yapabilirsiniz
Önceden 250 derecede fırını ısıtıyoruz Sonra toprak güveci altını yağlıyor Balık yapışmasın diye o şekil balığı koyup fırına yerleştiriyoruz
5 dk piştikten sonra Kremiti çıkarıyoruz Balığımızı çeviriyoruz Çevirdikten sonra yanına bir dilim domates soğan mantar biber koyup tekrar pişmeye bırakıyoruz 5 dk sonra çıkarıp üzerine rendelenmiş kaşar atıp servise hazır Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Normalde bu taş fırında yapılan bir tariftir Ama siz dilerseniz normal fırında da yapabilirsiniz
Önceden 250 derecede fırını ısıtıyoruz Sonra toprak güveci altını yağlıyor Balık yapışmasın diye o şekil balığı koyup fırına yerleştiriyoruz
5 dk piştikten sonra Kremiti çıkarıyoruz Balığımızı çeviriyoruz Çevirdikten sonra yanına bir dilim domates soğan mantar biber koyup tekrar pişmeye bırakıyoruz 5 dk sonra çıkarıp üzerine rendelenmiş kaşar atıp servise hazır Afiyet olsun
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız