Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kiraz Reçeli

Kiraz Reçeli
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
kiraz-receli.jpg

Kiraz Reçeli Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kg kiraz
  • 1 kg şeker
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu yahut yarım limonun suyu
  • 1 su bardağı su

Kiraz Reçeli Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tamda mevsimi kiraz reçeli yapmak için tam vakti meyveleri mevsiminde tüketip kış içinde reçel yapanlardanım.
  2. Kirazları yıkayıp temizledikten sonra ister kalın pipet yardımıyla ister çekirdek çıkarmak için özel yapılan aletle çekirdeklerini çıkarıp.
  3. Üzerine şeker ilave edip yaklaşık 1 su bardağı su ekleyip ocağa koyalım. Küçük beğenilen şeker eriyip kirazlar karışana dek karıştırıp.
  4. Daha sonra yaklaşık 20 dakika kaynamaya bırakıyoruz. Ocaktan almaya yakın bir tatlı kaşığı limon tuzu ekleyip.
  5. Bir taşım daha kaynatıp sıcakken kavanozlara doldurup dilediğiniz vakit açıp kahvaltıda yahut dondurma üzerine sos olarak dökebilirsiniz. Afiyet olsun ????
 
858,505Konular
982,681Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt