Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kingdom come deliverance 0.4 donma sorunu

Kingdom come deliverance 0.4 donma sorunu
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sa arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin Torrent ten kingdom come deliverance 04 indirdim oda alpha oluyor sanırım tam sürümü daha çıkmamış Her neyse oyunu açıyorum ztn pencere olarak açılıyor loading ekranına kadar sorunsuz bir şekilde geliyor sonra loading ekranında 1 dk fln bekledikten sonra pc kilitleniyor Çözüm için araştırma yaptım indirdiğim yerden falan ama bi türlü çözüm bulamadım fazla konu da yok ztn bu oyun hakkında bide size sorayım dedim

Yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER

Similar threads

Kingdom Come: Deliverance an itibari ile Epic games Store üzerinde ücretsiz oldu. Bildiğiniz üzere Epic Games her hafta oyun severlere birbirinden tezli oyunları parasız olarak sunmaya devam ediyor. Firma geçtiğimiz hafta bir açıklama yapmış ve Kingdom Come: Deliverance'ın ücretsiz olacağını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Warhorse Studios tarafından geliştirilen devasa rol yapma oyunu, şimdiye kadar piyasaya sürülen tüm DLC paketlerini içeren Royal Edition ve Aztez ile birlikte Epic Games Store'da fiyatsız olarak bizleri bekliyor olacak. Bu hafta ünlü kutu oyunu Carcassonne'un resmi adaptasyonu olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Epic Games Store bu hafta 3 oyun ile karşımıza çıkacaktı, sonrasında Pandemic bu oyunlar arasından çıkartıldı; Carcassonne ve Ticket to Ride ücretsiz olarak sunuluyor bir hafta boyunca. Önümüzdeki haftanın oyunları da açıklandı; Kingdom Come: Deliverance ve Aztez ücretsiz oyunlar listesine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
http:img27**************img2776494chan20071018184756pj7gif Arkadaşlar, kurulum esnasında yaşanan Autorunbat does not exist hatasına ve Moria Madenlerine çözüm bulundu 1)Moria Madenlerinde Takılanlar Google Açarak Aynen Şöyle Yazsınlar Ya Da Burdan Kopyala Yapıştır Yapın: Lord Of The...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
arkadaşlar bu konuyu yardımı dokunur diye açıyorum 3 saatlik uğraş sonunda bende ki problemi çözdüm belki aynı durumda olan arkadaşlar olabilir yardımcı olabilirsem ne mutlu bana kullandığım işletim sistemi win7 64 bit ve çok kötü bi çakma removewat ile orginal yaptım fakat güncellemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt