Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

King of Fighter 97 Gizli karakter ?

King of Fighter 97 Gizli karakter ?
0
201

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar King of Fighter 97 de Orochi,İori Chris Leona Shermie ve Yashiro'nun devil karakterlerini nasıl çıkaracağız ? rom dosyasına yama falan yapın diye internette geçiyor ama bir türlü bulamadımbilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirm

Similar threads

Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Eğer RYO seven bir oyuncuysanız şu sıralar ufak bir firmanın elinden çıkmış Solasta diye bir oyunun Dungeons & Dragons 5E sistemine şöyle sadık, dövüşleri böyle keyifli diye methedildiğini duymuşsunuzdur. Baldur’s Gate 3 gibi devlerle karşılaştırılmak her yiğidin harcı değil ne de olsa. Bakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Guitar Hero III: Legends of Rock GH'yu birincil gördüğüm süre işte demiştim, işte bütün benim istediğim oyun Ama malesef bu güzelim oyun yalnızca konsollardaydı, bu yüzden oynama şansını bulamadım Fazla şey kaçırdığımı düşünüyordum Acilen GH3 elimde, ve düşündüğümden fazla daha fazlasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
  PS4'te yeni bir dünyayı ziyaret etmenize yahut çevrimiçi arkadaşlarınızla eğlenmenize imkan tanıyan geniş çaplı oyun kataloğu yer alıyor. Tipi seven oyuncular için de çok sayıda spor oyununu da bünyesinde barındırıyor. Bu oyunlarla birlikte hayalinizdeki kadrosunu kurabiliyor bunun yanı sıra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
IMDb, son zamanlarda popülerliği artan spor temalı filmleri sıraladığı listesini güncelledi. Yeni çıkan favorilerden kült yapımlara ve hatta daha post prodüksiyon süreci devam ederken ses getirenlere 50 filmin yer aldığı listede neler varmış, birlikte bakalım! Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
344
858,505Konular
982,655Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt