Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kimseyi tanımadım ben senden daha özel

Kimseyi tanımadım ben senden daha özel
0
452

Similar threads

• Öneri
Cumhuriyetin 94 Yılında Atatürk Projesi Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel, gönüllüler ve TED Bursa Koleji öğrencileri ile birlikte Dünyada eşi ve yarı görünmeyen bir projeye imza atıldıKaynak: 32 bin karton bardakla Atatürk'lü harita yaptılar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
462
Çıplak Reel Hazal'ın söylediği şarkı Çıplak Reel Hazal Senden Daha Güzel şarkı sözü Kimseyi görmedim ben Senden daha güzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha özel Kimselere de bakmadım Aklımdan geçer Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Duman Senden Daha Guzel Duman Senden Daha Guzel şarkısı Duman Senden Daha Guzel şarkı sozu Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de bakmadım Aklımdan gecer Kimseyi tanımadım ben Senden daha guzel Sana nerden rastladım Oldum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de bakmadım Aklımdan gecer Kimseyi tanımadım ben Senden daha guzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha guzel Kimseleri de takmadım Olsem değişmem Kimseyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Duman Senden Daha Guzel sozleri Kimseyi gormedim ben Senden daha guzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha ozel Kimselere de bakmadım Aklımdan gecen Kimseyi tanımadım ben Senden daha guzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha guzel Kimseleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,562Konular
982,233Mesajlar
32,852Kullanıcılar
Üst Alt