Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Vermek İcin Eylul'un Onerileri

Kilo Vermek İcin Eylul'un Onerileri
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kilo Vermek İcin Neler Yapmalı

Bayanlar fazla kilolarınızdan şikayetci iseniz bu onerilerimi dikkate alacağınızı duşunuyorum denenmiştir hicbir yan etkisi yoktur gayet guzel sonuclar alıcaksınız dikkate alın faydasını goreceksiniz kesinlikle

Evet oncelikle gune mutlaka su icerek başlamalısınız

Kesinlikle gece kalkıp abur cubur atıştırmaları yapmamalısınız

Sabah yine kahvaltıdan once ılık limonlu su icmek metobolizmanızınhızlanmasını sağlıyacakdır ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Duzenli spor yapmaya ozen gosterin hic bir şey yapamıyorsanız mutlaka gunde en az yarım saat yuruyuş yapın

Benim nacizane onerilerim bu kadar bu yapıcaklarınız sağlığınıza zarar vermiyecek aksine kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyacakdır zararsızdırimageskilovermekicineylulunonerileri5adbc81f410b3png

Eylul

Similar threads

Kilo Vermek İçin Neler Yapmalı Bayanlar fazla kilolarınızdan şikayetci iseniz bu önerilerimi dikkate alacağınızı düşünüyorum denenmiştir hiçbir bağlı etkisi yoktur gayet hoş sonuçlar alıcaksınız dikkate alın faydasını göreceksiniz kesinlikle Evet öncelikle güne mutlaka su içerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kilo Vermek İcin Diyet Programı Merhaba bayanlar ozellikle bayanlar diyorum elbetteki kilo vermek isteyen beylerde olacaktırSiz kilo vermek istiyorsunuz ve bunu nasıl yapacağınıza bir turlu karar veremiyorsunuzOturup oyle kara kara duşunmek yerine hemen bir uzmana başvurmanızı oneririm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kilo Vermek İcin Evde Yapılabilecek Egzersizler Kilo vermek icin evinizde belirli bir kac hareket yapmanız yeterli olacaktırOncelikle kilo vermek istediğinizden emin olun ve gunde yarım saatinizi kendinize ayırın goreceksiniz kısa surede evinizde kilo vermeyi başaracaksınız Kilo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
447
Kilo vermek istiyorsunuz lakin artık sıkıldınız. Mütemadi kilo ver, kilo al döngüsü sizi yordu ve zorluklarla verdiğiniz kiloları geri almak istemiyorsunuz. Diyete başlama aşamasındasınız ancak tek bir amacınız var: “Kilo vermek istiyorum gelgelelim bir daha da geri almak istemiyorum.” Ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt