Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kilo Verdiren Yoğurt Kürü

Kilo Verdiren Yoğurt Kürü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler

*1 kase az yağlı yoğurt
*1 çay kaşığı nane
*1 çay kaşığı kekik
*3 küçük kepekli bisküvi
*1 çay kaşığı pul veya toz biber

Kilo Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı 1 Kase az yağlı yoğurdumuza nanemizi, kekiğimizi ve kepekli bisküvilerimizi en sonunda pul veya toz biberimizi ekleyerek karıştırdıktan sonra afiyetle yiyoruz
Not: Kepekli bisküvi kullanmamın nedeni tok tuttuğu içindir
Ben 1 çay kaşığı pul veya toz biber kullanıyorum Ama sizler arzu ederseniz daha fazla da koyabilirsiniz acı yemeği seviyorsanız

Similar threads

1 Gecede 500 Gr Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi İçin Malzemeler *3 yemek kaşığı yoğurt (tercihen ev yoğurdu) *1 çay kaşığı tepeleme tarçın *1 çay kaşığı tepeleme zerdeçal *1 çay kaşığı tepeleme zencefil 1 Gecede 500 Gr Verdiren Yoğurt Kürü Tarifi Yapılışı Bir kaseye yoğurdu ve baharatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Yoğurt Kürü Günde Yarım Kilo Tarifi İçin Malzemeler *1 kase yoğurt *1 çay kaşığı toz tarçın *1 çay kaşığı toz zencefil *1 çay kaşığı toz zerdeçal Yoğurt Kürü Günde Yarım Kilo Tarifi Yapılışı Öncelikle 1 kase yoğurdu alalım, içerisine 1 çay kaşığı toz tarçını, 1 çay kaşığı zencefili, son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yoğurt Kürü İle 2 Günde 1 Kilo Verin Tarifi İçin Malzemeler *1 kase yoğurt *1 çay kaşığı toz tarçın *1 çay kaşığı toz zencefil *1 çay kaşığı toz zerdeçal Yoğurt Kürü İle 2 Günde 1 Kilo Verin Tarifi Yapılışı Yoğurt, tarçın, zerdeçal ve zencefili karıştırıp uymadan 34 saat önce tüketin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kilo Verdiren Tarifi İçin Malzemeler *Yarım salatalık *Kapya biber *Çok az üç yemek kaşığı yoğurt *Az tuz bol pul biber *Sarımsak *Nane Kilo Verdiren Tarifi Yapılışı Salatalığı, sarımsağı kapyalı yoğurtla baharatları karıştırdım Üç yemek kaşığı yedim doygunluk veriyor Çok da leziz sade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
7 Günde Kilo Verdiren Lahana Diyeti Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *Yarım lahana *1 kase kereviz *1 kase içerisine dilimlenmiş soğan *1 kase içerisinde dilimlenmiş havuç *1 kase içerisine dilimlenmiş yeşil biber *23 diş rendelenmiş sarımsak *4 kase tavuk suyu *400 gr doğranmış domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt