Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kilo almak istiyorum bir türlü alamıyorum

kilo almak istiyorum bir türlü alamıyorum
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
kilo almak istiyorum bir türlü alamıyorum Herkes fazlalıklardan davacı ben de zayıflıktanBir türlü kilo alamıyorum ne yapmam lüzumlukiloalmakistiyorumbirturlualamiyorum5c59daaea9292alt :( Frown :(  

Similar threads

yardım edin lütfen kilo alamıyorum Ne yaptıysam ne yediysem bir türlü kilo alamıyorumGaliba bana hekim yolu gözüktüSiz ne tavsiye edersiniz acabayardimedinlutfenkiloalamiyorum5c59e002846daalt :( Frown :(  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
kilo alamıyorum!!!!!!!!!!! hamilelikte kilo alamıyorum mirtaron ne işe fayda selam melekler ben 2 cocuk annesıym kendimi bildm bileli defalarca zayıfım 2doğumumdan daha sonra birazcık kilo almıştım ama onuda ramazanda geri werdim ne yesem kilo alamıyorum böyle fazla mutsuzum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
şişmanlamak istiyorum olur ya bu sorduğum soru birçok bayanı kızdıracak lakin inanın halimden hiç memnun değiyil ne yesem içsem kilo alamıyorum üzerime tarafından giysi bile bulamıyorum giydiğim kıyafetlerin içini bile dolduramıyorum diyebilirim şöyle br 10 kilo alsam doğrusu hiç fena...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
kilo almak istiyorummm :( Arkadaşlar ya nolur bana düşünce verin kafayı yemek üzereyim 23 yaşındayım ve 48 kiloyum bundan 2 hafta önce dek eşimin tavsiyesiyle araştırmış bıldırcın yumurtasıyla süt içiyorum balla karıştırıp toplam 45 kiloydum 48 oldum 3 kilo aldım yani ama benim moralimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Cümbür Cemaat fazlalıklardan davacı ben kilo alamamaktan nasıl kilo alabilirim ? Çok zayıfım ve bu artık psikolojimi bozmaya başladı, nasıl dinç kilo alabilirimherkesfazlaliklardansikayetcibenkiloalamamaktannasilkiloalabilirim5c5a171869926alt :( Frown...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt