Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kilo almak istiyorum bir türlü alamıyorum Herkes fazlalıklardan davacı ben de zayıflıktanBir türlü kilo alamıyorum ne yapmam lüzumlukiloalmakistiyorumbirturlualamiyorum5c59daaea9292alt Frown
yardım edin lütfen kilo alamıyorum Ne yaptıysam ne yediysem bir türlü kilo alamıyorumGaliba bana hekim yolu gözüktüSiz ne tavsiye edersiniz acabayardimedinlutfenkiloalamiyorum5c59e002846daalt :( Frown :(
kilo alamıyorum!!!!!!!!!!! hamilelikte kilo alamıyorum mirtaron ne işe fayda selam melekler ben 2 cocuk annesıym kendimi bildm bileli defalarca zayıfım 2doğumumdan daha sonra birazcık kilo almıştım ama onuda ramazanda geri werdim ne yesem kilo alamıyorum böyle fazla mutsuzum
şişmanlamak istiyorum olur ya bu sorduğum soru birçok bayanı kızdıracak lakin inanın halimden hiç memnun değiyil ne yesem içsem kilo alamıyorum üzerime tarafından giysi bile bulamıyorum giydiğim kıyafetlerin içini bile dolduramıyorum diyebilirim şöyle br 10 kilo alsam doğrusu hiç fena...
kilo almak istiyorummm :( Arkadaşlar ya nolur bana düşünce verin kafayı yemek üzereyim 23 yaşındayım ve 48 kiloyum bundan 2 hafta önce dek eşimin tavsiyesiyle araştırmış bıldırcın yumurtasıyla süt içiyorum balla karıştırıp toplam 45 kiloydum 48 oldum 3 kilo aldım yani ama benim moralimi...
Cümbür Cemaat fazlalıklardan davacı ben kilo alamamaktan nasıl kilo alabilirim ? Çok zayıfım ve bu artık psikolojimi bozmaya başladı, nasıl dinç kilo alabilirimherkesfazlaliklardansikayetcibenkiloalamamaktannasilkiloalabilirim5c5a171869926alt :( Frown...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.