Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kilo Almak İsteyenler İçin Diyet

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Çoğu insanın sorunu kuşkusuz ki aşırı kilo almaktır Özellikle bayanların fazla kilosu daima sorun haline gelmiştir Ama bayanlarda tek sorun sadece fazla kilo değildir Bir Takım bayanlarda kilo alamıyor olmaktan ciddi anlamda şikâyetçi olmaktadır Aşırı kilo gibi aşırı zayıflık da görünüş bakımından rahatsız edici olmaktadır Bu kişilerin şikâyeti yiyorum ama kilo alamıyorum, istediğim kiloya bir türlü gelemiyorum gibi şikâyetlerdir Bu şekilde kilo almak bazı ırk için gerçekten hayal olmaktadır Peki, şişmanlamak isteyen kişiler neler yapabilir buna bahsetmek istiyorum Zayıflamanın çoğu yöntemi olduğunu biliyoruz kilo almanın da dağıtılmış yöntemleri mevcuttur Bu yöntemler ile aşırı zayıflıktan kurtulmak mümkündür Ilk Olarak her şey sizin elinizde bunu unutmamalısınız kilo almak isteyen halk müziği da kilo saptamak isteyenlerin de iki taraflı noktası diyettir İdeal kiloya ulaşmanız da bu diyet şekli tezgâhtar olacaktır Pozitif kiloların diyet gerektirdiği gibi fazla zayıflıktan da diyet yaparak kurtulmak olası olacaktır Şişman insanların baş belası olan yağ fazlası güçsüz insanların da özlemi haline gelmiştir Öncelik olarak söylemeliyim oysa kilo almak isteyen kişiler düzenli ve karoser tiplerine yerinde bir şekilde egzersizlerini yapmalıdırlar İnsanların düşündüğü Spor yapan her insan kilo verecek diye bir şey doğru değildir Her insan beden tipine yerinde bir şekilde çalışma yapabilir kilo almak isteyen kişiler bolca sıvı tüketmelidir Fazla olmamak kaydı ile günlük artı su içilmelidir Vücudun dinç bir şekilde yenileyebilmesi için sağlıklı şekilde besin yeterli enerjiyi alma gereken tüm vitaminleri ve mineralleri edinmek yeterince dinç doğal yağlar almak doğallıktan ayrılmayan gıdaların tüketilmesine itina gösterilmelidir Mümkün epeyce doğal beslenmeye yönlenmelidir kilo almak için doygunluk hissi veren sinyallerle mücadele edilmelidir İnsan beyninde bir yer doygunluğu teftiş etmektedir Beyindeki bu yer sizin yağ miktarınızı gözetmek ister Ve bu da size doygunluk sinyali verir Bu durumda beyninizin size doydun dediği devrede iradenizi kullanmalısınız İradenizi kullanarak yemek yemeye kendinizi zorlamalısınız Yani kendi kimyanızla bu şekilde mücadele etmeyi öğrenmelisiniz Kilo alamamaktan şikâyetçi olan bireyler bu yöntemlerle ideal kilosuna ulaşabilirler *

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt