Kilo Aldıran Yiyecekler Ahmet Maranki Kilo Alma Formülü, için “kilo almak istiyorum diyenlere Prof Dr Ahmet Maranki kilo alma yöntemleri, kilo aldıran yiyecekler, güçsüz kişilere önerileri ve işte size kilo aldırıcı formülProf Dr Ahmet Maranki zayıflığın da şişmanlık gibi beden sağlığı için gözden düşmüş bir durumun olduğunu, kuvvetsiz kişilerin ceset direncinin düşük olduğunu ve bu sebeple bir takım hastalıklara daha kolay yakalandıklarını belirtiyorZayıf olan ve şişmanlamak isteyen kişilere Prof Dr Ahmet Maranki aşağıdaki siyah üzüm kürü formülünü ahenkli olarak uygulamalarını nasihat ediyor “Ben de kilo almak istiyorum diyorsanız işte size Prof Dr Ahmet Maranki kilo alma yöntemleriProf Dr Ahmet Maranki kilo alma yöntemleri: Prof Dr Ahmet Maranki kilo aldırıcı formülü aşağıda verilmiştir250 gram kuru siyah üzüm içerisine 1 nehir kaşığı değin kına kına ile 1 tutam pelin otu ek edilir( Burda okuyucularımız karıştırmasınlar, kına kına diğer bir bitkidir, bildiğimiz kına değildir)UYARI : Kınakınanın çayı böylece içilmemekle zira dozajın aşılması halinde (GÜNDE 3 GR ) zehirlenme laf konusu olabilir böylece çoğunlukla tentürü veya natürel ilacı kullanılırBu karışım et makinesinde çekilip 3 litre su içerisine karıştırılır Peşinde, sözde suyu gidinceye değin bu kür kaynatılır Tülbent ile bu kür süzülüp (süzülmüş üzüm suyu diğer bir barbar alınır) kalan posası ikinci kere 3 litre su içerisine karıştırılır ve yeniden sanki suyu gidinceye değin kaynatılır Bu üzüm suyu da tülbent ile süzüldükten daha sonra ilk ilk olarak elde edilen üzüm suyu ile karıştırılır ve bu karışıma bir arz şeker ek edilirSabahtan ikindi vaktine dek bol bol bu üzüm küründen içilir Su içilmemelidir, ikindiden daha sonra susuz kalınır Akşamdan sonra bol bol yoğurt yenmelidir Gece yarısı içine bal ek edilmiş süt içilir Prof Dr Ahmet Maranki bu terkipin asla bırakılmamasını söylüyor Sabahları ise kahvaltıda çay yerine sebze ve meyve suları içilmelidirSn Prof Dr Ahmet Maranki Etiket şişmanlamak istiyorum Ahmet Maranki kilo alma Ahmet Maranki kilo aldırıcı formülü nasıl kilo alınır şişmanlamak için neler yapmalıyım kilo aldıran diyet sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur