Kilis Tava Tanımı İçin Malzemeler
- 700 gram kıyma yahut 700 gram kuzu eti
- 2 adet kırmızı kapya biber
- 2 adet soğan
- 4 adet yeşil biber
- 2 adet taze sarımsak
- 2 tatlı pot tuz
- 3 tatlı potu pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 2 adet domates
- 4 adet yeşil biber
Kilis Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk evvel et ile yapıyorsak etleri kuş başı halinde doğruyoruz.
- Sonra satır ile zırhlıyoruz ( satır yok ise bıçakla da zırhlayabiliriz) geri dönüşlerinizi atalım.
- Etimizi de başka gereçlere katalım ve yemeklerini ekleyelim.
- Sonra uygun bir tepsinin tabanına yerleştirelim ve üstüne koyduğumuz iç harcı güzelce yayalım düzeltelim.
- Bıçak dilim pizza halinde keselim sonra elma diliminde, biber ve soğanları eşit olacak formda dizelim. Afiyet olsun ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.