Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kılıcdaroğlu Referandum geyikleri

Kılıcdaroğlu Referandum geyikleri
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Kemal Kılıcdaroğlu referandum geyikleri,
Twitter'da Kılıcdaroğlu geyikleri,
Kemal Kılıcdaroğlu geyikleri,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun referandumda oy kullanmaması, sosyal iletişim ağı Twitter'da geyikler donmesine neden oldu İşte Kılıcdaroğlu icin yazılanlar:

imageskilicdaroglureferandumgeyikleri5ad7490e38f28

BDP'den son dakika acıklaması: Kılıcdaroğlu'na oy kullanmaması yonunde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!
* BDP'den yeni acıklama: Kılıcdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydik secim ittifakı yapardık
* Turk Siyasal Hayatı seni hic unutmayacak KK ve aylarca meydanlarda coşan oy sandığına koşamayan genel başkan olarak biz de unutmayacağız
* CHP referandumun iptali icin Anayasa Mahkemesi'ne gidecekmiş Bizim başkan oy veremedi sayılmazdiyolarmış
* Kemal'in dediğini yap yaptığını yapma imageskilicdaroglureferandumgeyikleri5ad7490f51dcapng
* şimdi Recep bey demez mi, daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ulke yonetimine talip oluyodiye haksız mı yani?
* sayın KILICDAROĞLU ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de, kendin sandığa gidemeyişini hangi mizah dergisine havale edeceksin?
* KK ve eşi evdelerdir Eşi elma portakal soyuyordur KK: Soy da ver hanım Eşi: Sus bi oy bile veremedin, yok sana elma melma!
* Kılıcdaroğlunun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı, KK ise bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, cozeriz dedi
* KK oy kullanmaması (doğruysa) siyasal intihara yakın bir olay Nasıl yani ya? Meydanlarda bağır cağır sonra sandığa gitme
* acaba KK dunku mactan cok etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağını mı sanıyo:S
* KK'ye gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!
* KK hayırsız cıktı! Madem oy kullanmayacaktın niye meydanlarda nutuk attın o zaman Soyadını Kılıcdaroylu olarak değiştirebilirsin
* KK'nın bu şekilde oy kullanamaması Turk demokrasisinin hali acısından da cok uzucuCHP'de birileri hesabını verse bari
* oy'una sahıp cıkamayan kk, bir ulkeye nasil sahip cıkabilir allah askına
* iyi guzel de bu KK oy kullanamadığını bugun mu keşfetti? nerde benim secmen kağıdım demedi mi?
* Ama sabah Ankara'da oy kullanacak dediler KK icin, olmadı yani Sen o ka hayır mitingi yap bir hayır'ı esirge, hayır'sız insan

Alıntı:Haberturkcom

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt