Kılıçdaroğlu: Kim bu Serdar Kepenek? CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, Kadir Topbaş'a 3 milyon 785 bin Euro'luk kanunsuzluk suçlamasında bulundu CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesinin asfalt dökümü doğru yok Organize bir örgüt var önümüzde, İstanbul'un rantlarını paylaşan, İstanbul'a açlığı getiren bir örgüt variddiasında bulundu 3 MİLYON 785 BİN EURO VERİLDİ Kılıçdaroğlu, şu iddialarda bulundu: İSFALT olayında organize bir kanunsuzluk vardır Siz hangi gerekçeyle bir şirkete 3 milyon 785 bin avroluk parayı verirsiniz Sayın Topbaş, ısrarla soruları yanıtlamaktan kaçınıyor Sayın Topbaş'a ben şunu sordum, '23 şirketin bilançolarını niye açıklamıyorsun?' Açıklamadı, 21'ini ben açıkladımKİM BU SERDAR KEPENEK?Kılıçdaroğlu, İSFALT'ın, tabloya bakıldığında Amerika Asfalt Enstitüsü'nden, TÜBİTAK'tan, Karayolları Genel Müdürlüğü'nden ve kendi içindeki ARGE bölümünden yardım aldığının gözüktüğünü belirterek, şu görüşleri ileri sürdü: Adı sanı belirlenmiş olmayan bir şirkete 3 milyon 700 bin avro yatırıyorsun İstanbul'un hangi asfalt sorunu çözüldü? Bir belediye başkanı bu parayı niye verdiğini açıklayamaz mı? Kimin parası bu? Sayın Topbaş'ın mı, İstanbullular'ın mı? Bu şirketin ortaklarından bir parça başına Serdar Kepenek Kim bu Serdar Kepenek, Kadir Topbaş açıklasın Neden çekiniyor? 'Biz işimize bakarız' diyor sayın Topbaş Ne işlere baktığını biliyorum